Ми такава грижа си ми, бе душе - как да не те мисля? Нали не се изложи пред някоя девойка, кихайки в сюблимния момент?
Ха добрютро - почваме ли да бачкаме?
Язе само с горната съм кихал душко, няма как да се изложа. :-o
Добро да е и успешен ден.
Коя друга диагноза, бе Лиле? Липсата на интимни изживявания? Да включим и гангстера тогава за яйце, че като гледам е по-изнервен от нас? Уни ако го беще поканил на примоцията нямаше да тъпче, като бъдещ татко пред родилно...:lol:
Гуд дей!
Диагнозата е една фатбърн бозя дето ме черпи една мацка, която се е смесила с нещо друго дето съм ял или пил и е станало бомбастична схема. Донт уори не туй дето си мислите. :wink:
Ся ако се сетя и кво съм ял/пил ще забъркам хапчето на Спас от Под прикритие. Той Спас не свърши добре ама нали бизнес трябва да развиваме.:mrgreen:
О, много се радвам, че си жив и здрав, и вече в нормална кондиция. Бехме се притеснили. Даже мислехме да взимаме имърджънси мерки от сорта да ти купим билет за влака за Първомай, че да успееш да премахнеш напрежението
Язе можех да отида и пеша до там за 15мин.
Значи все пак е имало пържещи мозъка елементи в твойта система, що отрече и се усъмни в мойта точна диагноза, тогава?
И що не затицА до Първомай да бършеш на Уни носа, че много е кихал снощи?:lol:
Добра среща, Лиле - как си?
Бивам, ти как си?
Малко ми се включиха анализаторските детектори за несъвпадение на подадената информация обаче - гангстерът или е по-близо до Първомай, отколкото е декларирал, или е способен при определени обстоятелства да развива трета космическа скорост
Значи все пак е имало пържещи мозъка елементи в твойта система, що отрече и се усъмни в мойта точна диагноза, тогава?
И що не затицА до Първомай да бършеш на Уни носа, че много е кихал снощи?:lol:
Добра среща, Лиле - как си?
Щото фатбърнарската боза я бех забравил, че съм я пил. Хапчето дето ще го изобретя малко страничен ефект ще има - забравяне ама карай то не може всичко да е идеално. :mrgreen:
А аз така неканен не се изтърсвам.
ПП: А чекай какво им ставало на недоизплющяните мацки викахте на предните страници?
Ма как неканен - Уни оная вечер те покани - има го черно на бяло, аз съм свидетел. Другия път след бозата затичкай да фанеш некоя примоция - може да свалят на 20ст пълна програма.:wink:
Ми и те не могат да си намерят място и се чудят на къде да хванат, като тебе снощи ....- така съм чувала поне.:wink:
Ма как неканен - Уни оная вечер те покани - има го черно на бяло, аз съм свидетел. Другия път след бозата затичкай да фанеш некоя примоция - може да свалят на 20ст пълна програма.:wink:
Ми и те не могат да си намерят място и се чудят на къде да хванат, като тебе снощи ....- така съм чувала поне.:wink:
Потвърждавам, Уни специално го покани. Ако беше хванал пътя за Първомай, можеше даже да му излезе късметят и да се сблъска на кръстовището с някакви затърчани женки в същото положение като неговото. Даже и стотинки нямаше да му трябват
Ми кажи му, щото такива женки, дето не могат да стоят на едно място не бил виждал - казва. :wink: А ако беше срещнал и още по-затърчани женки можеше и добри пари да изкара, ма като е Тома неверни...
Има бе, даже и налитат на бой, търчат около блока и т.н. Всеки в различна посока го избива
Ще работим ли или ще обсъждаме физиологичните пости
Епа да бях отишъл ама вие ми казвате след като е свършил ефекта на бозата - снощи да бяхте споделили.
Интересно само от де Лилето знае, че е имало женки на кръстовището? Фърлила е боб или...
Аре бачкайте оставям ви за сега.
Може и аз да съм била на кръстовището
Лек ден