Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Добреммм, ама само бой да е, да не е психически, че там не държа хич :(
А, давам странични ефекти и аз...:rolleyes:

Тебе може бластера с шпека да ти направи една ще си доволен, тъкмо като не ти вързва предприемачка ще ти върже предприемач, при това с шпек :lol:

О сига забилязах че не си ме игнорирал. С бластера сам сигорен че ште си прекараме дубре но едва ли ште си губим времету с клизми. И двамата сме в превазходно здраве :) А и повече ни връзват предприймачките утколкуту на теб :)

Ами убавци с големи шпекове сте, как няма да ви вързват, даже гледам на опашка са се наредили :-o
О сига забилязах че не си ме игнорирал. С бластера сам сигорен че ште си прекараме дубре но едва ли ште си губим времету с клизми. И двамата сме в превазходно здраве :) А и повече ни връзват предприймачките утколкуту на теб :)

Ами убавци с големи шпекове сте, как няма да ви вързват, даже гледам на опашка са се наредили :-o

И е доста дълга опашката затуй са налага да приемаме претприймачките по 2-3 наведнъж .... За големите шпекове е божа работа не е наша заслуга така че не завиждай :) Живота пунякога е несправедлив :)

Утивам на среща с две претприймачки по-късно пак ште ти убърна фнимание :)

Пак ли ще спиш? :lol:
И е доста дълга опашката затуй са налага да приемаме претприймачките по 2-3 наведнъж .... За големите шпекове е божа работа не е наша заслуга така че не завиждай :) Живота пунякога е несправедлив :)

Утивам на среща с две претприймачки по-късно пак ште ти убърна фнимание :)

Пак ли ще спиш? :lol:

Душе, премерихте ли си ги? Сега и турнир по надпикаване ако спретнете, хептен няма да се бачка днеска.:)

Гангста, добрютро ! Що тоолко рано станА - поспи си, бре.:)

Ооооооо, вие с лилито да не се въргаляхте чак до обед :-o
Добрютру да е! :)

Там не може ме стигне душко, като лапна две картофени кифтета с биричка и направо чупя тоалетната чиния :lol:
Душе, премерихте ли си ги? Сега и турнир по надпикаване ако спретнете, хептен няма да се бачка днеска.:)

Там не може ме стигне душко, като лапна две картофени кифтета с биричка и направо чупя тоалетната чиния :lol:

Ако я счупиш верно, ще е от чифтетата, не от бирата.:lol:

Моля, моля - с Лилето снощи си легнахме заедно двете - има го черно на бяло.... и станахме рано, щото сме работни моми.:wink:
Гангстера пак е слагал рога на некой нещастен човечец.:)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Начи ма лъжиш, че си ма завила, как ни та е срам аз толкова доверие да ти имам :(
Поне да ме бяхте згушили помежду вас, да не настина :rolleyes:
Моля, моля - с Лилето снощи си легнахме заедно двете - има го черно на бяло.... и станахме рано, щото сме работни моми.:wink:
Гангстера пак е слагал рога на некой нещастен човечец.:)

Ранобуден съм аз какво говориш? :mrgreen: Ще ходя след малко да вземам едни кинти от рекет и за това - бизнес кво да правиш не може да се наспи човек.

Ни сме аз снощи се опитах да я базикна уж да се издаде ама така го написах, че направо е утепах с правата лопата без да искам и отиде да спи с Нандито. Така, че те са се въргаляли. :)

Начи ма лъжиш, че си ма завила, как ни та е срам аз толкова доверие да ти имам :(
Аз повече щях да ги зарадвам. Дори нямаше да се налага да ме топлят, ами аз щях да ги посгрея :) Да не споменавам колко пъти щях да ги отвивам и завивам... Леко засегната съм, че не са ме поканили - особено след ония уговорки за пижамени партита.

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Аз повече щях да ги зарадвам. Дори нямаше да се налага да ме топлят, ами аз щях да ги посгрея :) Да не споменавам колко пъти щях да ги отвивам и завивам... Леко засегната съм, че не са ме поканили - особено след ония уговорки за пижамени партита.

Ми нямаше те и решихме, че имаш други ангажименти - иначе си мислихме за теб през цялото време.:wink:

Как не тъ е срам така да обвиняваш - цяла нощ фърча да ви завивам - ту тебе, ту Лилето - не съм мигнала. Доверие - поне ти ми имай, щото аз си нямам.:rolleyes:

Ранобуден съм аз какво говориш? :mrgreen: Ще ходя след малко да вземам едни кинти от рекет и за това - бизнес кво да правиш не може да се наспи човек.

Ако ти е тежко, да дойда да помагам? Много ли са кинтите? Дават ги без бой, нали? Насреща съм ако такова...

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Мила, при условие, че снощи си говорихме и успя да ме убедиш да спя чисто гола, изключая маската за коса, е ясно какви топли чувства изпитвам към теб :) Ако имаше техническата възможност да дойдеш, щяхме да те поканим :)

Ни сме аз снощи се опитах да я базикна уж да се издаде ама така го написах, че направо е утепах с правата лопата без да искам и отиде да спи с Нандито. Така, че те са се въргаляли. :)

А, аз се издадох още преди енайсе страници, че съм на прекалено достопочтена възраст, че въобще да ми пука колко съм или не съм красотна :)

Ако ти е тежко, да дойда да помагам? Много ли са кинтите? Дават ги без бой, нали? Насреща съм ако такова...

Ще се обадя да помагаш ако се наложи ама те не са много кинтите един багажник на авдито и малко по седалките. :) Е чи къ ще е без бой нали е рекет да не изнудване? :twisted:

Горе