Предприемачеко разпускане!

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ще се обадя да помагаш ако се наложи ама те не са много кинтите един багажник на авдито и малко по седалките. :) Е чи къ ще е без бой нали е рекет да не изнудване? :twisted:

Ми то при рекет не се ли бие само първия път и после - доброволно? Не за друго, ама не нося на бой, па съм и жалостива и не мога да бия, но за носене на кинтите до багажник и седалки ставам - обади се, мноо съм точна.:wink:

Мила, при условие, че снощи си говорихме и успя да ме убедиш да спя чисто гола, изключая маската за коса, е ясно какви топли чувства изпитвам към теб :) Ако имаше техническата възможност да дойдеш, щяхме да те поканим :)
О, трогната съм :) И завиждам на чаршафите ти и на плюшеното мече, ако спиш с такова :)

Ми то при рекет не се ли бие само първия път и после - доброволно? Не за друго, ама не нося на бой, па съм и жалостива и не мога да бия, но за носене на кинтите до багажник и седалки ставам - обади се, мноо съм точна.:wink:

Ако е за кинти, и аз съм навита да помагам :)

О, трогната съм :) И завиждам на чаршафите ти и на плюшеното мече, ако спиш с такова :)

Не, мила, не спя с плюшени играчки :)

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ако е за кинти, и аз съм навита да помагам :)

Ми ще питаме гангстера ако има нужда - аз поемам багажника - ти ще редиш по седалките на Аудито.:)

От: Предприемачеко разпускане!

бачкам и слушам

[video=youtube;vsXsTYfrQIw]http://www.youtube.com/watch?v=vsXsTYfrQIw[/video]

пуцай!!!!!

Кай, кво бачкаш, та те избива на пуцане? Аз тия балкански ритми мога да ги слушам само ако се налага да изтезавам хора - ще ми дадат нужната омраза към човечеството.:)

Кай, кво бачкаш, та те избива на пуцане? Аз тия балкански ритми мога да ги слушам само ако се налага да изтезавам хора - ще ми дадат нужната омраза към човечеството.:)

иде ми да убивам тука заради един код... карай, ще го удуша накрая

щом не искаш балканско - ето за душата - направо се разтапям... + 100 бонус точки ако поназнайваш немски
[video=youtube;eDA_CQDLE6Y]http://www.youtube.com/watch?v=eDA_CQDLE6Y[/video]

Абе човек, ти ме утрпА с тия кабаретни изпълнения от времето на третия райх - на тва гестапото само ще му се изкефи. Немски не знам, но ми се е искало да поназнайвам само, заради тоя красив виртуоз, за да гледам някои интервюта на родния му език.
[video=youtube;4tUrn-EESBc]http://www.youtube.com/watch?v=4tUrn-EESBc[/video]

удуших кода, доволен съм

тоз момък много хубаво свири, ама не ми е подходящ за работен фон :)
иначе макс рабе е велик - пее само парчета от 20те и 30те...

първите два пъти ударихме на камък, я още един опит тогава:

[video=youtube;HaerapRPS64]http://www.youtube.com/watch?v=HaerapRPS64[/video]

удуших кода, доволен съм

тоз момък много хубаво свири, ама не ми е подходящ за работен фон :)
иначе макс рабе е велик - пее само парчета от 20те и 30те...

първите два пъти ударихме на камък, я още един опит тогава:

Честито за удушаването на кода, Отело! Тук ще си стиснем ръцете, айде - не съм голям фен на латинките, ма тва става - аз съм по жичките и по-твърдия ритъм.:)

Ще оставя десдемоната да диша, че още не съм свършил с нея :)

поздрав - акапелно да съберем йеван с неговата любима:)

[video=youtube;4om1rQKPijI]http://www.youtube.com/watch?v=4om1rQKPijI[/video]

предоставям текста на песента на желаещи само да се пробват да го прочетат - мисия невъзможна ( а съм се пробвал не веднъж) :D

От: От: Предприемачеко разпускане!

Начи ма лъжиш, че си ма завила, как ни та е срам аз толкова доверие да ти имам :(
Поне да ме бяхте згушили помежду вас, да не настина :rolleyes:

Давам ти зелена репотация штото ми стана жал за теб. С малък леп, болен и няма кой да те завие.

Нидейте така да говорите на някой ша му се разлопа сърцето, па линейките са като костенурки :-o
Мила, при условие, че снощи си говорихме и успя да ме убедиш да спя чисто гола, изключая маската за коса, е ясно какви топли чувства изпитвам към теб :) Ако имаше техническата възможност да дойдеш, щяхме да те поканим :)

Само ритмите ли да са твърди душко :rolleyes:
Честито за удушаването на кода, Отело! Тук ще си стиснем ръцете, айде - не съм голям фен на латинките, ма тва става - аз съм по жичките и по-твърдия ритъм.:)

Само ритмите ли да са твърди душко :rolleyes:

Не само, душе - всичко, дето трябва да е твърдо - трябва да бъде твърдо.:wink:

Душко, хайде стига си бачкала вече де :( скучно ми е без теб не мога да дишам :(

Душко, хайде стига си бачкала вече де :( скучно ми е без теб не мога да дишам :(

Приключих душе, изкъпах се и съм готова за игра.:wink: Обаче ме блъсна мигрената и не знам дали една чаша бира ше помогне или ще влоши нещата.:(

Ами, ако искаш първо игра, пък после бира, или може и първо бира после игра, на какво ще си играем, аз предлагам на миженица, аз няма да се крия много :rolleyes:
Да те размачкам, ако искаш и , ако ще помогне.
Приключих душе, изкъпах се и съм готова за игра.:wink: Обаче ме блъсна мигрената и не знам дали една чаша бира ше помогне или ще влоши нещата.:(

Ами, ако искаш първо игра, пък после бира, или може и първо бира после игра, на какво ще си играем, аз предлагам на миженица, аз няма да се крия много :rolleyes:
Да те размачкам, ако искаш и , ако ще помогне.

Добре, дневен ред:малко бира, намачкване и после миженица - може с похъркване да мижим, ма да не е много силно, ей.:rolleyes:

Няма душко никво хръкане, ние кат са зациливаме след миженицата и кат заспим, той аз съм кротка душичка, ще шавам само ако избягаш :rolleyes:
Само, че като ме изплаши с оня крокодил у другата тема сега ме е страх от всичко вече :-o
Добре, дневен ред:малко бира, намачкване и после миженица - може с похъркване да мижим, ма да не е много силно, ей.:rolleyes:

Горе