Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Леле, малко съм в шок :) Според мен не прилича на моя милост, но да видим нанди какво ще каже :)

Абе налучкал е леко нещата, поне е уцелил, че си брюнетка. Иначе Лилето е по-готина..:rolleyes:

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Е очила не носиш на тоз сегашния ти аватар дето много ти прилягал има очила. :) За това ти викам ти да си избереш ама не щеш искаш да ни стресираш с този.

Прилягат ми очила, но не и такива деколтета :) Освен и аз да ти избера някой аватар, за да видиш какво е чувството :)

Абе налучкал е леко нещата, поне е уцелил, че си брюнетка. Иначе Лилето е по-готина..:rolleyes:

Да, уцелил е в това в тъмната коса :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Е нали не иска да е много готина за това. Дай ти една за пример дето се доближава до нея ако Лилето не възразява. :)

Прилягат ми очила, но не и такива деколтета :) Освен и аз да ти избера някой аватар, за да видиш какво е чувството :)

Да, уцелил е в това в тъмната коса :)

Първо ми викаш избери един ся съм виновен, че съм ти избрал. :(

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Е нали не иска да е много готина за това. Дай ти една за пример дето се доближава до нея ако Лилето не възразява. :)

Ооо, не се наемам - тя е несравнима.:)

Направо си признай след последните и реплики се уплаши ти като мен. :wink:

От какво сме се уплашили?:-o

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Че нищо не харесва.

В смисъл - предложенията за нов аватар? Ми те аватарите повече изразяват вътрешното състояние, отколкото визията. Що ти приличаш ли на твоя? На мен лично ми харесва как си се опънАл на диванчето, де...

От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

В смисъл - предложенията за нов аватар? Ми те аватарите повече изразяват вътрешното състояние, отколкото визията. Що ти приличаш ли на твоя? На мен лично ми харесва как си се опънАл на диванчето, де...

Е, аз съм ти обещала да сложа онзи с пържолите, когато ми омръзне този :) Колкото и да ми харесва мацката, има си аватарен ред :)

Е, аз съм ти обещала да сложа онзи с пържолите, когато ми омръзне този :) Колкото и да ми харесва мацката, има си аватарен ред :)

Тогава с Кай ще се конкурирате леко... пък може и месояден дует да направите. Гангстера се разсърди и сега няма да ни вземе на рекет-акциите. Аз таман потренирах пълнене на багажник.

Тогава с Кай ще се конкурирате леко... пък може и месояден дует да направите. Гангстера се разсърди и сега няма да ни вземе на рекет-акциите. Аз таман потренирах пълнене на багажник.

Ох, много жалко, че се е разсърдил, но понякога се случва :) Значи викаш, че друг аватар трябва да подбера :)

Ох, много жалко, че се е разсърдил, но понякога се случва :) Значи викаш, че друг аватар трябва да подбера :)

Не, в никакъв случай - с тоя кръвожаден аватар мъжете хептен ще се изтрепят за тебе. Дано не ни е сърдит на нас гангстера - някой друг може да го е ядосал.:rolleyes:

Не, в никакъв случай - с тоя кръвожаден аватар мъжете хептен ще се изтрепят за тебе. Дано не ни е сърдит на нас гангстера - някой друг може да го е ядосал.:rolleyes:

Да, дано да не се сърди :) Пък и аз имам известни спомени, свързани с настоящия аватар и затова има емоционална стойност за мен :)

На излягане на диван и пиене на виски да приличам си(въпреки, че обикновени пия само га има повод). :D И не съм се разсърдил въобще просто исках да сложи нещо по симпатично за аватар. :)

Да, дано да не се сърди :) Пък и аз имам известни спомени, свързани с настоящия аватар и затова има емоционална стойност за мен :)
Е, щом има сантиментална стойност аватара, запази си го - и с него те харесват все пак.:wink:
Дали да не полягваме вече - Уни пак заспа без приказка.:(

Е, щом има сантиментална стойност аватара, запази си го - и с него те харесват все пак.:wink:
Дали да не полягваме вече - Уни пак заспа без приказка.:(

А, тамън щях да казвам и аз лека нож :))

От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

На излягане на диван и пиене на виски да приличам си. :D

Аз даже подозирам, че твоя аватар е селти - познах ли или да пробвам на ориз?
Айде лека гангстер и за другия рекет свиркай - с Лилето сме на линия.

Горе