Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ама ти софицялния костум ли беши, нал са разбрахми даси поразкопчана дамой тапозная, пак тиси виновна

С офицялния бях, но аз го бях разкопчала до кръста, да се виждат титкойните :)

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ако го бях постнал другия метод щяхме да изгубим децката аудитория с децката бира. :) Иначе тва алтернативното лечение кой с която свари ако вземе да се прилага имам чувството, че рязко ще нарасне бройката на хора с главоболие. :D

Ми те умните хора и сега го прилагат - ти не знаеше ли, че секса лекува главоболие? Е, понякога води до такова, ма тва са рискове на терапията.:lol:

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Видях, загрижен е за твойто здраве, хубаво е това :) Не съм се подстригала още, ужас. 2 салона в околността елиминирах по метода на естествения подбор (фризьорките бяха с гадни прически), остават Калото, тоя твоя и Арлет, но там май съм ходила, ако е тоя до Дивака, и ме бяха подстригали като китайка.

Загрижен бил - с тоя метод никога вече няма да споделя, че ме боли глава.
А много хора по-лесно си избират партньор за цял живот, отколкото ти фризьор - ти ако съдиш по прическата на фризьорката от Капанов трябва да бягаш, като от огън.:lol:

От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ми те умните хора и сега го прилагат - ти не знаеше ли, че секса лекува главоболие? Е, понякога води до такова, ма тва са рискове на терапията.:lol:

Епа язе нали съм от по-простите само съм чувАл. Ко бех от умните да съм взел и да го прилагам ама какво да правиш IQ теста ми е отрицателен - толкова ми е вътъка. :mrgreen:

От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Епа язе нали съм от по-простите само съм чувАл. Ко бех от умните да съм взел и да го прилагам ама какво да правиш IQ теста ми е отрицателен - толкова ми е вътъка. :mrgreen:

Може и пари да се изкарат - много жени страдат от мигрена :)

Загрижен бил - с тоя метод никога вече няма да споделя, че ме боли глава.
А много хора по-лесно си избират партньор за цял живот, отколкото ти фризьор - ти ако съдиш по прическата на фризьорката от Капанов трябва да бягаш, като от огън.:lol:

Проблемна съм аз с косата, пък и лоши спомени - това докато се отърва от русото, че тамън порасна, и ме подстригаха с бретон и айде пак чакане :)

Селтито ти го пратих по куриер, щото е под формата на бюст и не може да ти се хване в пощенската кутия - чакай го, ще дойде.:wink: А за Лилтео не знам, ма поне си почистил лупата на перископа.:lol:

Да разбрах чиши трява ного даго чакам като Гого чехлите, шо не проваш по ЛС да пратиш селти, рано тие дати издигам бюст пък ипо добре аз даго извая кома разбираш

Може и пари да се изкарат - много жени страдат от мигрена :)

Тъй ли? Язе ще ги лекувам тогава вие само ги пращайте в моя кабинет пациентките щом ги знаете кои са. Ще ви плащам като аффилиейт комисиона 40% - ще завъртим бизнес. :)

Проблемна съм аз с косата, пък и лоши спомени - това докато се отърва от русото, че тамън порасна, и ме подстригаха с бретон и айде пак чакане :)

Ооо, Лиле ти си била руса мацка ли? :)

Ми ето - дадох ти идеята, от тебе разработката. Няма да зимаш скъпо, щото ще имаш много клиентки - главоболието се получава и от нередовен секс - та ще има закъсали.:wink:

С офицялния бях, но аз го бях разкопчала до кръста, да се виждат титкойните :)

Искам доказателствен фотоматриал шото само на окото си вярвам, ашом несам та видял значи мамамиш не за правпат

На мен ли ми говориш ? Една веднъж ме направи на точки, при боядисване на косата, а после (пак при нея - за последно) така ми изгори косата, че се наложи драстично подстригване.

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ооо, Лиле ти си била руса мацка ли? :)

Бях за кратко, после 1-2 години се мъчех да се отърва от русото, че приличах на изрусена азиатка :)

Искам доказателствен фотоматриал шото само на окото си вярвам, ашом несам та видял значи мамамиш не за правпат

Ами, бях сама при табелата, имаше някакви, дет снимаха, ама не ги знам кои са, че да поискам снимка :)

Да разбрах чиши трява ного даго чакам като Гого чехлите, шо не проваш по ЛС да пратиш селти, рано тие дати издигам бюст пък ипо добре аз даго извая кома разбираш

на Гого с чехлите станА объркване в пощата, а бюста го дадох на онова хубавото момченце от спийди (двойника на Давид Вия) да ти го предаде лично. На лс не можеш да го пипаш и извайваш...:wink:

Ми ето - дадох ти идеята, от тебе разработката. Няма да зимаш скъпо, щото ще имаш много клиентки - главоболието се получава и от нередовен секс - та ще има закъсали.:wink:

Ще го разработим трябва да си купя докторски одежди, опасявам се, че с гангстерски опнат на диванче, наливащ виски и им предложа лечение може да ми изплющят по един шамар - да вида нагледно мозамбикския метод на лечение на главоболие. :)

От: От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ще го разработим трябва да си купя докторски одежди, опасявам се, че с гангстерски опнат на диванче, наливащ виски и им предложа лечение може да ми изплющят по един шамар - да вида нагледно мозамбикския метод на лечение на главоболие. :)

Спокойно, то като ги зацепи мигрената и направо едвам гледат повечето хора - те ще жомят, ти ще ги лекуваш. Печеливш бизнес с почти нулева инвестиция. За комисионната се разбрахме :)

Сещам се за вица:
Красива пациентка при доктора. Той:
Съблечете се и легнете.
Пациентката:
-Може ли да изгасим лампата, че ме е срам?
Докторът:
Разбира се.
След малко в тъмното се чува:
Докторе, къде да си оставя дрехите?
Докторът:
Тук, на стола - до моите.:lol:

Спокойно, то като ги зацепи мигрената и направо едвам гледат повечето хора - те ще жомят, ти ще ги лекуваш. Печеливш бизнес с почти нулева инвестиция. За комисионната се разбрахме :)

Кво едва гледат - едни светлинни ефекти пред очите и нищо не виждаш. Ако ще с костюм на мики маус да е доктора няма да вденеш, докато не те оправи...

Ами, бях сама при табелата, имаше някакви, дет снимаха, ама не ги знам кои са, че да поискам снимка :)

на Гого с чехлите станА объркване в пощата, а бюста го дадох на онова хубавото момченце от спийди (двойника на Давид Вия) да ти го предаде лично. На лс не можеш да го пипаш и извайваш...:wink:
Ами задното селти,,, и двете обешахти па не пускати шо така

Кво едва гледат - едни светлинни ефекти пред очите и нищо не виждаш. Ако ще с костюм на мики маус да е доктора няма да вденеш, докато не те оправи...

Така де :) Няма нужда от офицялни костюми за лечението :)

п.п. Аз се сетих за вица за онзи доктор, дето лекувал хемороиди с морков. С едната ръка държал пациента през врата, с другата под мишниците :)

Горе