Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ами задното селти,,, и двете обешахти па не пускати шо така

Ще пратим - аз и цифра страница съм посочила, ма ти кога? Ние искаме да видим кво е тва чудо на природата, дето всички кумшийки го обслужват.:wink: Ако се впечатлим може и ние да почнем да те обслужваме със селтита...

От: От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Така де :) Няма нужда от офицялни костюми за лечението :)

п.п. Аз се сетих за вица за онзи доктор, дето лекувал хемороиди с морков. С едната ръка държал пациента през врата, с другата под мишниците :)

аааа тва е як виц.:D Нещо, като тоя за едноръкия готвач и пълнените чушки.:lol:

Ще пратим - аз и цифра страница съм посочила, ма ти кога? Ние искаме да видим кво е тва чудо на природата, дето всички кумшийки го обслужват.:wink: Ако се впечатлим може и ние да почнем да те обслужваме със селтита...

А в бг-мама имаше един, дето никът му беше "Надарен татко" или нещо от сорта, та пращаше наред на проявилите дори и минимален интерес към него съвсем натуралистични фотоси, че дори и видео.

А в бг-мама имаше един, дето никът му беше "Надарен татко" или нещо от сорта, та пращаше наред на проявилите дори и минимален интерес към него съвсем натуралистични фотоси, че дори и видео.

Виждаш ли бластер хората какъв маркетинг имат, а ти се дърпаш.:D
Ти имаш ли такова селти, Лиле? Не за друго, ма да видим какви татковци има..:rolleyes:

Виждаш ли бластер хората какъв маркетинг имат, а ти се дърпаш.:D
Ти имаш ли такова селти, Лиле? Не за друго, ма да видим какви татковци има..:rolleyes:

Бех ги мернала селтитата - наистина беше надарен :) Видеата, докато се наканя да ги гледам, ги беше изтрил. Беше си оставил дори имейл за връзка човекът, много беше контактен :lol:

Ай за душата поздрав, нали ма иска твърд :rolleyes: :

[video=youtube;XafGVomdWp8]https://www.youtube.com/watch?v=XafGVomdWp8[/video]

Бех ги мернала селтитата - наистина беше надарен :) Видеата, докато се наканя да ги гледам, ги беше изтрил. Беше си оставил дори имейл за връзка човекът, много беше контактен :lol:

Лелеее, а хората гледат снизходително на бг-мама, като форум. Виж кви интересни неща се случват там и контакти се завръзвали - не е само ''пудра против подсичане''.:)

Аа аз несам обешавал селти, ама които е обешал да пуска,,, па и нал са разбрахме че дамите са спредимство а аз копусна първи селти тое разнозночно да сложим конец на темата

Ай за душата поздрав, нали ма иска твърд :rolleyes: :

Мерси душе! Добре си се втвърдил - сега остава и да не заспиш внезапно, че тръгнАх към Първомай..:rolleyes:

Лелеее, а хората гледат снизходително на бг-мама, като форум. Виж кви интересни неща се случват там и контакти се завръзвали - не е само ''пудра против подсичане''.:)

А, имаше и още един - фитнес-маниак, който също радваше със селтита, слава богу, не такива обаче :)

Аа аз несам обешавал селти, ама които е обешал да пуска,,, па и нал са разбрахме че дамите са спредимство а аз копусна първи селти тое разнозночно да сложим конец на темата

А, ами нали вече си виждал селтита от дами? Съвсем набрахме преднина, значи е твой ред :)

Що? Ще онемеем от гледката и няма да можем да спамим вече? Дай го айде, да видиш, че сме жеуезни и не се плашим лесно. Може на лс.:wink: Ако ти пратя мекички, значи ми е харесало, ма не те съветвам да ги ядеш:lol:

А, имаше и още един - фитнес-маниак, който също радваше със селтита, слава богу, не такива обаче :)

Викаш, по-комуникативни са мъжете в бг-мама, не са срамежливи и потайни, като преприймачите.:wink:

Викаш, по-комуникативни са мъжете в бг-мама, не са срамежливи и потайни, като преприймачите.:wink:

Ами знам ли, то там няма много мъже май, ама на тия, дето ги има, нещо им има :)

Шо да развалям топика вий подорбе шиго стимулирати,,, и можда сазтърва бездаискам по некои време

Трудно , да заспя сле цирка който стана, обаче някой ще си понесе този път заслуженото , и то с всичка сила. :)
Мерси душе! Добре си се втвърдил - сега остава и да не заспиш внезапно, че тръгнАх към Първомай..:rolleyes:

Трудно , да заспя сле цирка който стана, обаче някой ще си понесе този път заслуженото , и то с всичка сила. :)

Какво пак стана бе душе? Я идвай да си дърдорим сладко - не се занимавай с политика, че само се изнервяш излишно.

Шо да развалям топика вий подорбе шиго стимулирати,,, и можда сазтърва бездаискам по некои време

Айде, сазтърви се - чакаме. Топика е баш в тая посока, па ние сме любопитни да видим туй чудо на природата..:rolleyes:

Не ми се разправа, пускам славчо, и лягам лека ви.

Е, лека тогава...:rolleyes:

Горе