Па аз мога да танцувам кат щъркел аа коши кажиш
Ма ние ли требваше да ги пращаме - не сме разбрали, сори. Ние помислихме, че само ноу-хау се иска от нас и го дадохме. Днеска кумшийката я чух да се оплаква, ако знаех щях да ти я пратя.:wink:
Е тва искам да го видя - ако ми хареса - приказка, ако не ми - песничка, за наказание.:lol:
Ей начи спамите от петстин страници и не сте научили афилиейт програма какво - засрамете са.
Пали станка и идвай яз ши запаля сигналния огин
Земи и Лилиту да напрайм една касна оперативка на къра, шото две пирални са повичи от една
Дай го танца и ще се дундуркаме за лека нощ, айде.
Ако са две кратки ще мога, ма да знаеш, че две половинки не винаги правят едно цяло...пране.Кони дойди шии пишем оцъствие ама ти две перални шимойш ли пусна а
Ето душко, ама аз съм онова мнинкото дето дето подскача
Абре, Уни какви са тез пингвини, да навяваш лоши асоциации с тях. Сега и кълчеща се панда ако пусне ще ме довършиш.
Не мога да видя дали си с чорпките, душе - да знам дали ще спиш или ще се бориш.:wink:
Не сам тоз офчар ма самсе борил с мечка и оши миноси медец от признателносБластер ти ли си тоз овчар дето е ступал мечката
Ако са две кратки ще мога, ма да знаеш, че две половинки не винаги правят едно цяло...пране.
Душко, то лято , аз през 5 мин съм да се квася дет се вика кви чорапки