Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Нидей тъй кът пуснеш пиралнята не мойш я спря на полвинта цунтруфуга

Е, то па баш на ценрофуга спира ли се - грехота.:wink: Ма за две дълги програми не гарантирам, че ще мога - много ли са дълги?:-o

Е, то па баш на ценрофуга спира ли се - грехота.:wink: Ма за две дълги програми не гарантирам, че ще мога - много ли са дълги?:-o
Аа може да ней пълна програма ама омекотител ши сложишли чимий твърд косама

Аа може да ней пълна програма ама омекотител ши сложишли чимий твърд косама

Ще сложа, ма нали знаеш, че се слага накрая...:wink:

Ганг, братле виж какво селфи видело напипах на нандито аз казах чи ша си я зимам вече направо ни мога и да дишам :-o

Че тя Нандито не е ли руса или аз по х'аватара съм се подлъгал? :)

Лилето я нема ту найт - отишла е да пере с някой. :wink:

От: От: Предприемачеко разпускане!

100% пере с некой и после ще се оневинява с нящо ама нема такова аз съм и написал отсъствие и извинителни бележки не приемам :D
Че тя Нандито не е ли руса или аз по х'аватара съм се подлъгал? :)

Лилето я нема ту найт - отишла е да пере с някой. :wink:

Душата обаче ми се ядоса нещо за видело селфито ,и нище да ми говори :(

Как сте компанията? :-o

Аз влизам да отбележа нещо много забавно и колко харесвам изразът "Къде го чукаш, къде се пука!" :twisted:

Разхождам си тази вечер доброто и нелаещо куче и има един младеж с неговото - женско естествено- примерно ризеншнауцер, ама не ги разбирам. И неговото нали с немски чип много послушно. Мойто диво и волно. Иотбелязвам как едни чичковци с техните кучета се опитаха нещо да ме заговорят и да ми вземат телефонния номер, а младежа казва: Отговаряш им, само ако имат Мерцедес!- аз: Да бе! Аз си падам по BMW!-и той: Ами аз имам искаш ли да ти го дам, щото иначе си карам Сеата, че това BMW много харчи!- аз: Стига де! Бъзикаш се... - Не бе. Само трябва му платиш гражданската. Петичка-комби, дизел-чудно!
8) лелииииии казвам: Хубу де, що не си джиткаш с него да си сваляш мацки?- А? аз съм се находил вече не ми е интересно...

Е! Кажете ми? Не е ли страхотно?! Внимавайте какво си пожелавате:twisted: Та днес е дна прекрасна вечер! Наздрае с ментааааааа! :beer:

Душата обаче ми се ядоса нещо за видело селфито ,и нище да ми говори :(

Не бе душе, с оня дебил се дърлям в политиката. Не си ме разконспирАл - русолява съм - гангстер.:)

Аз влизам да отбележа нещо много забавно и колко харесвам изразът "Къде го чукаш, къде се пука!" :twisted:

Разхождам си тази вечер доброто и нелаещо куче и има един младеж с неговото - женско естествено- примерно ризеншнауцер, ама не ги разбирам. И неговото нали с немски чип много послушно. Мойто диво и волно. Иотбелязвам как едни чичковци с техните кучета се опитаха нещо да ме заговорят и да ми вземат телефонния номер, а младежа казва: Отговаряш им, само ако имат Мерцедес!- аз: Да бе! Аз си падам по BMW!-и той: Ами аз имам искаш ли да ти го дам, щото иначе си карам Сеата, че това BMW много харчи!- аз: Стига де! Бъзикаш се... - Не бе. Само трябва му платиш гражданската. Петичка-комби, дизел-чудно!
8) лелииииии казвам: Хубу де, що не си джиткаш с него да си сваляш мацки?- А? аз съм се находил вече не ми е интересно...

Е! Кажете ми? Не е ли страхотно?! Внимавайте какво си пожелавате:twisted: Та днес е дна прекрасна вечер! Наздрае с ментааааааа! :beer:

Да, ве находил се той кой отказва мацки? Па баш с БеиМВйе комби ще ги забива? Вързал те е нещо. :)

Ии кака Каси има да черпи ама аз ши я почерпа кат жентълмен ено отлежало уйски ши сръбнеш ли

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Не бе душе, с оня дебил се дърлям в политиката. Не си ме разконспирАл - русолява съм - гангстер.:)

То там спор да водиш е малко луд не омалявал само се потял да пише. :D Значи съм те уцелил на цвят на косъма. :)

Кат казахте политика оня Лешперски подал оставка ли? Аз като не гледам новини съм отървал. :)

Ии кака Каси има да черпи ама аз ши я почерпа кат жентълмен ено отлежало уйски ши сръбнеш ли

:lol: чак пък да черпя ... чакай да видим как са скоростите и тогава пак като се похваля, напрау няма нужда да се уговаряме, намирам те или черпя първия двуметров овчар в околността :clap:

Душко с тея дебили нимоиш са оправи, язе си блъскам главата с такива от сума и години и нямат оправия. :(

Да, ве находил се той кой отказва мацки? Па баш с БеиМВйе комби ще ги забива? Вързал те е нещо. :)

уф че си! Не с комбито де, а ... с чар и реклама. 8)
Ма ти, ако бешИ нямаше да ми го предложиш ... знам те аз, всъщност повечето. Докато не пробвате не ... сваляте слънчевите очила 8)

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

То там спор да водиш е малко луд не омалявал само се потял да пише. :D Значи съм те уцелил на цвят на косъма. :)

Кат казаште политика оня Лешперски подал оставка ли? Аз като не гледам новини съм отървал. :)

И аз не гледам новини и разбрах за оставката тук във форума, ма там и аз не знам защо влизам, като знам,че ще се ядосам.:)

:lol: чак пък да черпя ... чакай да видим как са скоростите и тогава пак като се похваля, напрау няма нужда да се уговаряме, намирам те или черпя първия двуметров овчар в околността :clap:
И шими откажиш та черпа, нидей шото може да не тръгни беемвето

стига с тая политика бре! :-o Дайте да си направим наша партия ... естествено лидер ще вземем Жорж Ганчев :-o

Язе, предлагам расодка на колелото, ама трябва да му оправя спуканата гума иначе за душката може и разходка на ръце.

уф че си! Не с комбито де, а ... с чар и реклама. 8)
Ма ти, ако бешИ нямаше да ми го предложиш ... знам те аз, всъщност повечето. Докато не пробвате не ... сваляте слънчевите очила 8)

Душко с тея дебили нимоиш са оправи, язе си блъскам главата с такива от сума и години и нямат оправия. :(

Нали и аз тва все те съветвам и да ме питаш защо се набих там тая вечер.:lol: Но пък съмишлениците са супер - всички до един.:|

Горе