Попаднал си на точния човек ! Телепатията предстои да се докаже, но това че съм социопат, отдавна съм съобщила на аудиторията и никой до сега не е открил причина да се осъмни и да ме опровергае. Освен това съм психопат (с тежка форма на параноя), а както ме наболяват вратът и кръста днес, май ще се окажа и дископат - да не се бърка с патила по дискотеките ! Няма нужда да давам моя телефонен номер, щото благодарение на паранормалните си способности имам достъп до твоя. Когато почуствам (а, то е неизбежно), че имаш нужда от консултация ще ти се обадя ! Stay tuned !:wink:Моята седмица приключва утре и започва в сряда - ненормирано работно време.
Имам нужда от телепат, социопат и всичко което завършва на пат....any suggestions или телефон за връзка....
Какво поливаш ? И по-важно - с какво поливаш ? Ако искаш да енергизираме питиетата - дръж ги близо до компа и глей къв енергиен къч ще те светне изневиделица - Пращам...:-osorry, днес поливам за вчера.... остарях, побелях, а ми се живеее - талант не може го спреш.
Моята седмица приключва утре и започва в сряда - ненормирано работно време.
Имам нужда от телепат, социопат и всичко което завършва на пат....any suggestions или телефон за връзка....
колегата сигурно има предвидНасреща съм.. психопат! Често се правя и шах-мат :lol:
Добрютро на всички надарители, надарени и скатавки ! Захващайте се за работа, щото дарението само няма да се дари ! Лека, спорна и мнооого доходна, от мен !:|
p.s. dnc, Не си първия, който се впечатлява от паранормалните ми способности - имам ги, факт! Мисля да почна бизнес по телефона или скайп, като предлаганите услуги ще бъдат: 1. Пълен отчет за миналото (на кой ли му е притрябвало?) - с цел доказване на своите способности. 2.Прогноза за бъдещето с конкретика-сексуален живот и дарения. 3. Лечение от дистанция на еректилна дисфункция и преждевременна еякулация, с тясна насоченост - преапизъм (там съм най-добра).4. Допълнителна екстра: Енергизиране на обикновени напитки и превръщането им в енергийни, като същевременно стават полезни за здравето, за разлика от редбули и други були.... Последното става по следния начин: Поставяте чашата до компютъра и след банков превод, към вас потича (на талази) моята позитивна енергия. Заинтригуваните да се обаждат.
Нагаждам имиджа според профила дет ми сглоби, душа .Ноке, по какъв повод ти е този нов секси аватар? Да ти вдигнем точките ли?
Да, мислех да ида по телевизиите, обаче там има риск да ме емнат ''господари на ефира''. Иначе кво ми пречи и аз да лекувам хемороиди с машинно масло за шевна машина ? Държа да уточня, че маслото се пие сутрин на гладно !:-oИ аз се впечатлих - толкова пълно съвпадение с действителността при dnc!
Може да си направиш и сайт, където да си предлагаш услугите. Може и по телевизията - имаше един канал, в който се изявяваха разни врачки и екстрасенси. Мисля, че ще е доста доходна дейност - особено това с лечението на сексуалните дисфункции. Не знам дали изобщо да не се ориентираме към работа, като по-доходоносно, вместо към просене - колко пари сме събрали до момента? Всеки надарител да си каже.
Ноке, по какъв повод ти е този нов секси аватар? Да ти вдигнем точките ли?
Да, мислех да ида по телевизиите, обаче там има риск да ме емнат ''господари на ефира''. Иначе кво ми пречи и аз да лекувам хемороиди с машинно масло за шевна машина ? Държа да уточня, че маслото се пие сутрин на гладно !:-o
А аватара на Ноке-то и мен ме грабна ! С тва кубе - направо се подмокрИх.
Машинното масло е желателно да бъде специално за машина ''Сингер'' или поне за троен оверлог, щото иначе не е ефикасно ! - Важно е да се знае.Споко де, то Господарите и канала за екстрасенси май нямат обща аудитория като цяло. И да те покажат по "Господари на ефира", най-сериозните ти клиенти едва ли ще разберат. Иначе това с машинното масло изглежда лекарство-трепач, в буквалния смисъл.
dnc да няма рожден ден? Какво полива?
А, ако dnc днес има рожден ден, направо получава 100 бонус точки от мен, понеже ще се окаже телец, а това е най-добрата зодия ! Като се замисля, с телец не съм била... май само с телец не съм... както и да е....
То и аз не държа - приемаме всички, обаче искам да вкараме малко състезателен дух сред момчетата, щото на задрямали сеирджии ми мязат. Само Бластера снощи показа желание за победа, като подаваше на време информация и искаше корекция на данни и изчисление на точки. Другите момци малко апатично го дават до сега.Аз не държа на точни размери - ако се наложи, ще ги разберем на място