Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Още съм далеч от нобелова награда, неска само една пациента имаше ама излезе много срамежлива и не успях да я придумам.

Ееее, няма да стане така. Трябва с Лилето да дойдем във Варна и като набележиш жертва да почнем по мозамбикския метод - и срам ще и мине и даже ще ти се моли да я лекуваш. Знаем и мантри против срам..:wink:

От: Предприемачеко разпускане!

А, мен пък ме напъна да му дам интервю, отвътре ми идва :)

Много ми харесва аватарът, може да го използвам, макар че не прилича на мен :)

Ти много срамежлив :) Аз на бластера му пратих снимка, дето бях към 65 кила, сега съм към 60 :)

Такъв съм, и ти ли ще ставаш фина и еуегантна?:)

Ееее, няма да стане така. Трябва с Лилето да дойдем във Варна и като набележиш жертва да почнем по мозамбикския метод - и срам ще и мине и даже ще ти се моли да я лекуваш. Знаем и мантри против срам..

А сакън на таз не давам такиви методи, тя толкос фино нежно момиче вие ще я осакатите.

Опитвам душко, ама при мен винаги е бил труден :)
Па бластера той е лесен, само като развее шпека и рестарта е готов :)
Ей, страшна работа сте - няма никой и изведнъж, като се струпате на куп не може да ви смогне човек.:)
Бластер, ще се наложат няколко процедури да.
Гангстер, пребори ли мигрената, чакаме те, като нобелов лауреат?
Душе, Рестарта е много важен и без него системите се бъгват - бластера затва ходи на похот, бере гъби, хваща златни рибки и се връща свежарка, та черпи даже.
Лиле, като идем на басейн, на тоя репортер няма да му даваме...интервю.:wink:

Едва ли ще стана по-фина и елегантна от сега :)

А от 60 кила още надоле има възможност. :wink:

Поз-дръвче за целкупното компания:

[video=youtube;jgwo5lDiSuI]http://www.youtube.com/watch?v=jgwo5lDiSuI[/video]

Душко виж какъв трол напипах: :D

attachment.php

Прикачени файлове

• 10549671_516687051797754_2009580423434741575_o.jpg
    10549671_516687051797754_2009580423434741575_o.jpg
    122.7 KB · Преглеждания: 17

Опитвам душко, ама при мен винаги е бил труден :)
Па бластера той е лесен, само като развее шпека и рестарта е готов :)

Проблема не е в шпека, а в това как го рекламираш - питай бластера.:wink:
А, за рестарт винаги трябва да се намери начин, щото в един момент системата се бъгва и кофти..

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Е, трябва да има и дебелички, за да може да изпъкват фините и елегантните все пак :)

Давай не се отказвай като станеш "до 48 кила" може да се вредиш един да те черпи кибачита в жакузи и да те "корми като риба". :D

А сакън на таз не давам такиви методи, тя толкос фино нежно момиче вие ще я осакатите.

Няма бе, ние само против срам ще я лекуваме с мантри - може само веднъж да я измааме по главата, ма тва ще е в твой интерес.:wink:

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Давай не се отказвай като станеш "до 48 кила" може да се вредиш един да те черпи кибачита в жакузи и да те "корми като риба". :D

Хахаха, 48 кила сигурно не съм била от прогимназията :) Не мога да се вредя просто :)

Душко виж какъв трол напипах: :D

хахаха, доктора на неуките е най-точното определение. Пусна ли го на бърньо да го види?:lol:

Само ме копират душко, това от мене тръгна, ама за каузата няма да рева :D
А, ша му го пускам после ниможем да се отървем да се пригушкаме да спим цяла нощ :rolleyes: Той тоя ша рънджи цяла нощ, ако до види. :)
хахаха, доктора на неуките е най-точното определение. Пусна ли го на бърньо да го види?:lol:

Лягам,, само Лилиту и Нандиту могат ма спрат ако ми пуснат голо селти

Ми ние мислехме даже да дойдем лично да ти ги донесем, таман припалвах сТанка на смукач.:wink:

Само ме копират душко, това от мене тръгна, ама за каузата няма да рева :D
А, ша му го пускам после ниможем да се отървем да се пригушкаме да спим цяла нощ :rolleyes: Той тоя ша рънджи цяла нощ, ако до види. :)

Па той нека си рънджи оттатък, ние от тука няма да го чуваме, таман няма да спи цяла нощ и утре дел и майкрософт го закъсАха.:wink:

:D Спукана им е рабоата без тоя IT специалист дето на нито един въпрос не може да отговори :D
Па той нека си рънджи оттатък, ние от тука няма да го чуваме, таман няма да спи цяла нощ и утре дел и майкрософт го закъсАха.:wink:

:D Спукана им е рабоата без тоя IT специалист дето на нито един въпрос не може да отговори :D

Не знам за въпросите, маа не ми се връзва да е такъв специалист и по цял ден да бистри политиката у форума.:)

Горе