Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Недей да лягаш, отивам да се снимам веднага :)

Припалвам сТанка - ще му ги носим лично.:wink: Може и по една пералня да врътнем ако се нацапаме с куктейлите..:rolleyes:

хахаха, доктора на неуките е най-точното определение. Пусна ли го на бърньо да го види?:lol:

От пръстените от магистрали на д-ра на Неуките ми се скъсал единия болт и не знам си колко време съм карал така. Неска го видях. Бърню дъл ше ми го смени? :)

Ееееееее, па за кръшкане мислиш, па язе такова добро момче да съм :(
Припалвам сТанка - ще му ги носим лично.:wink: Може и по една пералня да врътнем ако се нацапаме с куктейлите..:rolleyes:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Той, не знае от кой край се хваща да държи ключа ти болт ша ти сменя :D
От пръстените от магистрали на д-ра на Неуките ми се скъсал единия болт и не знам си колко време съм карал така. Неска го видях. Бърню дъл ше ми го смени? :)

Ееееееее, па за кръшкане мислиш, па язе такова добро момче да съм :(

Ми добро си си - кой го отрича? Душе ше лягаме ли, че май стана време да вадя каиша вече?:rolleyes:

Казваш и слушкам душко, само оня бърню да не ни притеснява :D
Иначе, щом ша има бой веднага се нагждам :)
Ми добро си си - кой го отрича? Душе ше лягаме ли, че май стана време да вадя каиша вече?:rolleyes:

Лилето резко заспа. :mrgreen: И бирата ми се стопли - един пишман пияч съм и аз. :(

От: От: Предприемачеко разпускане!

Не, тука съм. Ама се засрамих, че много секретна информация издадох, падна ми рейтингът :)

Що свалила си 5 кила не е за падане рейтинга още давай и ще станеш засукана мацка. :)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Що свалила си 5 кила не е за падане рейтинга още давай и ще станеш засукана мацка. :)

Не, то мускули съм свалила - като спрях да ям 5 пъти на ден и да тренирам :) Ся интелектуалка го давам :)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Не, то мускули съм свалила - като спрях да ям 5 пъти на ден и да тренирам :) Ся интелектуалка го давам :)

Ти щом тези кила са ти мускули ако имаш и твърд косъм ще излезеш доведена сестра на Бластера от третия брак на леля му с свакото на Али Реза, който ще се окаже, че не му е свако ами чичо. :D

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ти щом тези кила са ти мускули ако имаш и твърд косъм ще излезеш доведена сестра на Бластера от третия брак на леля му с свакото на Али Реза. :D

Охо, като две капи боза сме с бластера :) Ти за какво мислиш, че толкова се радва на селфитата ми, включващи по половин крак и препариран заек :lol:

Ти щом тези кила са ти мускули ако имаш и твърд косъм ще излезеш доведена сестра на Бластера от третия брак на леля му с свакото на Али Реза, който ще се окаже, че не му е свако ами чичо. :D

:D гангстер, имаш добри попадения - тва ти се получИ.:lol:

Казваш и слушкам душко, само оня бърню да не ни притеснява :D
Иначе, щом ша има бой веднага се нагждам :)

Няма да ни притеснява, бе душе. Той резко се стресирА от моето извинение и от тва, че го накарах да се държи културно и спря да влиза в темата. Като има спор по същество, без обиди ич го няма.:)
Айде, нагаждай се тогава - ще има пердах.:rolleyes:

Убаво душко, айде да се гушкаме, па оня, ако иска да се прави на it цяла нощ :D
2bearshug1.gif
Няма да ни притеснява, бе душе. Той резко се стресирА от моето извинение и от тва, че го накарах да се държи културно и спря да влиза в темата. Като има спор по същество, без обиди ич го няма.:)
Айде, нагаждай се тогава - ще има пердах.:rolleyes:

Сега ме е страх да си легна, че да не ни съвпадне лягането с Уни и да му разваля гушкането с Нанди.

Охо, като две капи боза сме с бластера :) Ти за какво мислиш, че толкова се радва на селфитата ми, включващи по половин крак и препариран заек :lol:

Малиии половин женски крак с твърд косъм и препариран заек - не ща да си го представям. Какви хорори му пращаш на човека?
:D гангстер, имаш добри попадения - тва ти се получИ.:lol:

Чат-пат ги отстрелвам. :)

Убаво душко, айде да се гушкаме, па оня, ако иска да се прави на it цяла нощ :D
Виж файлът 10448

Той е и-ти от извънземното - видях, че е писал, ма не влязох да видя какво, че да не се изнервям излишно и да те зачеластря с камшика, та утре да коди прав.:lol:
Айде...

Сега ме е страх да си легна, че да не ни съвпадне лягането с Уни и да му разваля гушкането с Нанди.

Няма, ние в друг сектор от пространството на варианти ще бъдем. Не се страхувай да си полегнеш - никога.:wink:

Горе