Таз тема уж щяхте да спирате с политическите "смешки"...
После да не се чудите кой и как пише тук и да няма изненадани коментари от типа "кой ми сра в гащите". Цял раздел има по-подходящ за целта.
Поздрав с една бирена реклама, не я намирам отделно обаче:
[video=youtube;y-sUskZH6Qg]https://www.youtube.com/watch?v=y-sUskZH6Qg[/video]
А, смешки защо е в кавички, не ти ли е смешно Лили?
Има разлика от смешка и дране, но хайде да не почваме, като не ти харесва поста подми ни го и толкова.
Мислех да ги подминавам постовете, но няма - ще ги репортвам, защото сте в грешния раздел.
Бърни, аз съм по- голям рибар от бойко гледай, още пуснах пост за него и веднага те хванах на въдицата. :lol:
Можеш да си говориш с Бърни за Бойко и за политика на по-подходящо място за целта. Наистина ли не схващаш?
Лиле, рекламата е страшна, ама тая отварачка не действа на хетеро мацки - трябва да направят и мъжки вариант.:wink:
Как си днес?
Добре съм, ама явно съм във моуд "строга господарка" Извинете
Ти как си?
Хахах трябва да има и господарки, че момченцата не се наиграха и не смогнаха да си премерят нещата цял ден. Колкото и да е забавно да четеш как се обиждат на листна въшка и попова лъжичка в един момент става скучно.
Добре съм аз, мерси. Радвам се, че и ти си добре.
Наистина момчета, цял ден се дърляте в 300 теми - имате нужда да разпуснете малко, направете го.
Язе разпускам като ма набиеш душко
Да бе, вместо да постнат по някое селти, че да оплакнем очите, те политическите пристрастия си мерят
На голо ли?:lol:
Язе разпускам като ма набиеш душко