Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

kratka-volna-programa-na-volen-siderov.jpg

А, смешки защо е в кавички, не ти ли е смешно Лили?
Има разлика от смешка и дране, но хайде да не почваме, като не ти харесва поста подми ни го и толкова.
Таз тема уж щяхте да спирате с политическите "смешки"...

После да не се чудите кой и как пише тук и да няма изненадани коментари от типа "кой ми сра в гащите". Цял раздел има по-подходящ за целта.

Поздрав с една бирена реклама, не я намирам отделно обаче:
[video=youtube;y-sUskZH6Qg]https://www.youtube.com/watch?v=y-sUskZH6Qg[/video]

А, смешки защо е в кавички, не ти ли е смешно Лили?
Има разлика от смешка и дране, но хайде да не почваме, като не ти харесва поста подми ни го и толкова.

Мислех да ги подминавам постовете, но няма - ще ги репортвам, защото сте в грешния раздел.

Репортвай :D
Мислех да ги подминавам постовете, но няма - ще ги репортвам, защото сте в грешния раздел.

Бърни, аз съм по- голям рибар от бойко гледай, още пуснах пост за него и веднага те хванах на въдицата. :lol:

Бърни, аз съм по- голям рибар от бойко гледай, още пуснах пост за него и веднага те хванах на въдицата. :lol:

Можеш да си говориш с Бърни за Бойко и за политика на по-подходящо място за целта. Наистина ли не схващаш?

Бонсуар евриуон! Човек да не реши да поработи малко и ви опусне.
Няма да се дърляме тука - мир и либоф и без политика. Някой бързо да каже нещо смешно.:lol:

Какво искаш да схвана?
Можеш да си говориш с Бърни за Бойко и за политика на по-подходящо място за целта. Наистина ли не схващаш?

че тази тема не за политика :) Направете още една в политиката... политическо разпускане че ще скапе темата на колежките ако пренесете политиката тук

Лиле, рекламата е страшна, ама тая отварачка не действа на хетеро мацки - трябва да направят и мъжки вариант.:wink:
Как си днес?

Лиле, рекламата е страшна, ама тая отварачка не действа на хетеро мацки - трябва да направят и мъжки вариант.:wink:
Как си днес?

Добре съм, ама явно съм във моуд "строга господарка" :D Извинете :)

Ти как си?

Наистина момчета, цял ден се дърляте в 300 теми - имате нужда да разпуснете малко, направете го.:)

Добре съм, ама явно съм във моуд "строга господарка" :D Извинете :)

Ти как си?

Хахах трябва да има и господарки, че момченцата не се наиграха и не смогнаха да си премерят нещата цял ден. Колкото и да е забавно да четеш как се обиждат на листна въшка и попова лъжичка в един момент става скучно.
Добре съм аз, мерси. Радвам се, че и ти си добре.

Хахах трябва да има и господарки, че момченцата не се наиграха и не смогнаха да си премерят нещата цял ден. Колкото и да е забавно да четеш как се обиждат на листна въшка и попова лъжичка в един момент става скучно.
Добре съм аз, мерси. Радвам се, че и ти си добре.

Да бе, вместо да постнат по някое селти, че да оплакнем очите, те политическите пристрастия си мерят :)

Язе разпускам като ма набиеш душко :p :rolleyes:
Наистина момчета, цял ден се дърляте в 300 теми - имате нужда да разпуснете малко, направете го.:)

Да бе, вместо да постнат по някое селти, че да оплакнем очите, те политическите пристрастия си мерят :)

По-лошо даже - заплатите си мерят цял ден из темите. Вместо да си мерят други неща, като истински мъже. Може да го направят, чрез селтита - ние ще оценяваме.:wink:

На гооло ме шляпа, тя е лоша начи на другия ден само шавам на стола пред компа :-o :rolleyes:

На голо ли?:D:D:lol:

Язе разпускам като ма набиеш душко :p :rolleyes:

Да идвам ли с каиша, душе?:wink:

Горе