Душко, ша го набия тоя бърню вече, честно ти казвам
Душко, ша го набия тоя бърню вече, честно ти казвам
Още ли се разправяте с него не ви ли стана ясно, че е безсмислено?
Как се блокира човек от форума хич не искам да му чета простотиите
Това съобщение е скрито ,защото BurnX е във вашия игнор лист.
Разгледай мнение
Премахни потребител от игнор листата
Няма смисъл да се придава такова значение, душе. И аз се изнервям, като ме убеждава в неверни неща, ама всеки има право да е заблуден'.
Бе аз ще натисна копчето, щом си шубе, ама на оня чубанин нема да се натискам - по-добре на циганките у сливенския затвор, отколкото на тва говедо.:lol:Да нема лошо ама ние сме длъжни да я избазикаме щом ни се е отдала възможност - па не вервам да ни се разсърди.
Ааа чекай малко "ние да парнем следващия" па аз да го избайцвам. Двамата ще натиснем копчето на принтерот. После ако на разкрият Цецо дъ Стюпед като ни погне(не че ще оцели адреса) ще ми требваш да отървем кожата.
Ти ще се натиснеш на Боце за да ни приеме и ще му бутнем некой лев и да ни опрости кражбата. :mrgreen:
Нали има някакъв игнор лист не става с него?
http://www.predpriemach.com/profile.php?do=ignorelist
Бре тия форумни каратисти бре.... крак брадва нямаше ли да ми направиш. Ти си по опасен от Кличко !Малееее, ако ми беше тук такъв тупаник щях да му хвърля, че дедо щеше да почерпи рикия.
Изключително прост човек....
Бе аз ще натисна копчето, щом си шубе, ама на оня чубанин нема да се натискам - по-добре на циганките у сливенския затвор, отколкото на тва говедо.:lol:
Малееее, ако ми беше тук такъв тупаник щях да му хвърля, че дедо щеше да почерпи рикия.
Изключително прост човек....
Въпросът е дали ще ме набиеНяма смисъл, душе. И да го набиеш няма да му налееш акъл.
Е едно натискане ще го преживееш ся нали е за каузата.:mrgreen:
Няма смисъл, душе. И да го набиеш няма да му налееш акъл.
Въпросът е дали ще ме набие
Майната му душко, знаеш как ми олекна като видях това:
Това съобщение е скрито ,защото BurnX е във вашия игнор лист.
Разгледай мнение
Премахни потребител от игнор листата
Ааааа, много си гаден, що не му се натиснеш ти?:lol:
То най-лошото е, че нищо нема да направи, само ще ми обяснява колко е велик.
Най много да те напляска с дупето по пъпа.Въпросът е дали ще ме набие