Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

А язе ши раборим само минах да река добрютро. Щях да предложа на Нанди лечебен метод за робокопска походка ама нали е запазена за уни ще требе да си я лекува той. :)

Предлагай бре, виж ''лудия сезон'' как не се съобразява и бърза да помогне човека, а Уни никакъв го няма да се погрижи.:)
Добрютро гангстер - лека и спорна работа.

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ся ставам даже сърбам още 2върху1-то. Дърва толков рано сабахлем не ми се цепят - за следобед ще цепна ако запали кафемашината, че се прайх на майстор и ся ламбите и светят га си искат. :lol:

Те ламбите нека си светят, важното е машината да може да прави кайве. Мойта тече от всякъде и оня ден я разглобих да видя мога ли да направя нещо, ама не видях такава опция.:) За сега бачка и си прави страшно кафе, ама с тия течове не ме кефи много.

Те ламбите нека си светят, важното е машината да може да прави кайве. Мойта тече от всякъде и оня ден я разглобих да видя мога ли да направя нещо, ама не видях такава опция.:) За сега бачка и си прави страшно кафе, ама с тия течове не ме кефи много.

От уплътнителите е сигурно. И моята течеше.

От: Предприемачеко разпускане!

Ха сега, хванах ли ви на тясно, да ви връчвам дневника с отсъствията Виж файлът 10641

Назначавам душата като заместник шеф да пише и тя отсъствията, само на мен не може оти нали съм шефата у темата :-o :lol:

Назначавам душата като заместник шеф да пише и тя отсъствията, само на мен не може оти нали съм шефата у темата :-o :lol:

То беше ясно, че съм кариеристка и задоволявам еротичните желания на шефата с цел издигане и власт. Елате ми сега пиленца да видите как ще се наказваме за оцъствия.mml.gif Приемам подкупи, обаче.:wink:

Ей сега ни обвиниха в конфликт на интереси :-o Виж файлът 10648
То беше ясно, че съм кариеристка и задоволявам еротичните желания на шефата с цел издигане и власт. Елате ми сега пиленца да видите как ще се наказваме за оцъствия.Виж файлът 10648 Приемам подкупи, обаче.:wink:

От уплътнителите е сигурно. И моята течеше.

Да, от тях е. Аз мислех, че ще отворя, ще видя ясно къде е хлабаво и ще го стегна с клещите, ама тцъ - не се получи. Всички тръбички в нея са некви смешни найлонки и от температурата явно изпускат. Трябва да я дам на техник да смени всичко, ама като знам с какво темпо действат ще има да варя на джезве, докато почна и аз да споменавам Али Реза и баба Джибрие.:lol:

Ей сега ни обвиниха в конфликт на интереси :-o Виж файлът 10648

Че нас така или иначе ни изкараха корумпирани и платени драскачи, по-добре да ни мислят за развратници.mml.gif

Дето се вика по-добре известен пияч, от колкото анонимен алкохолик :lol: Виж файлът 10650
Че нас така или иначе ни изкараха корумпирани и платени драскачи, по-добре да ни мислят за развратници.Виж файлът 10650

Душички, днес голяма жега направо ми изпушва процесора :D

Душички, днес голяма жега направо ми изпушва процесора :D

Да душе. Не можем да се оплачем, че ни е студено.tooth.gif
Аз, заради тях спя посукана и отвита и на сутринта ходя, като... ай да не казвам.:) Па и теб те няма да ме лекуваш, та с йога се оправям.:rolleyes:

:-o От де го намери тоя йога бе душко нидей така , че ревнувам :-o :lol:
Да душе. Не можем да се оплачем, че ни е студено.Виж файлът 10657
Аз, заради тях спя посукана и отвита и на сутринта ходя, като... ай да не казвам.:) Па и теб те няма да ме лекуваш, та с йога се оправям.:rolleyes:

:-o От де го намери тоя йога бе душко нидей така , че ревнувам :-o :lol:

За съжаление сама се оправям, душе - с йога упражнения. Нямаш повод да ревнуваш.:( Иначе не бих отказала на Колин Феръл да се поразтегнеме заедно, ама не ми дига телефоня нещо.tooth.gif

Ша гу прибия да знаиш само да та пипне с пръхченце :-o
Ама душко то тоя щом един телефон ни мое дигне представи си кво остава за другото :lol:
За съжаление сама се оправям, душе - с йога упражнения. Нямаш повод да ревнуваш.:( Иначе не бих отказала на Колин Феръл да се поразтегнеме заедно, ама не ми дига телефоня нещо.Виж файлът 10658

Ша гу прибия да знаиш само да та пипне с пръхченце :-o
Ама душко то тоя щом един телефон ни мое дигне представи си кво остава за другото :lol:

Може да е зает да дига друго и за тва не дига телефоня, а може да не дига на непознати номера, а той тоя номер ми го няма..:rolleyes:
ЗагледАх едно филмче аз, ти какви ги вършиш, душичка?

Горе