Мен ми писна да споря и да се карам с малоумници, и за това и спрях да се обаждам по политиките, а по другите теми за да не пиша има друга причина, но не ми се коментира сега.
Как да разкараш гаджето.. - гледала съм го. Даже в момента го гледам, ама на живо - под смс-обстрел съм, ама не реагирам.:wink:
Как да разкараш гаджето.. - гледала съм го. Даже в момента го гледам, ама на живо - под смс-обстрел съм, ама не реагирам.:wink:
Ми не сме длъжни да пишем, бе душе. Който и когато иска - тогава.
Ей къ ще разкарваш чиляка кво ти е направил мама му стара(dintronix да не се чувства некомфортно)?
Ако си го обичаш душко давам та, пускам те. Само недей така с момчето не е правилно.
Заслужил си го е и си го получава. Не може след 6 месеца да се сетиш, че си сгрешил и да очакваш, че ще ти се простят свинщините - да ходи да се гръмне.
Правилно е в неговия случай, душе - не го обичам вече, задника.
Прав си, ма има ли други, душе?Присъстващите са изключение.
Какво те накара да категоризираш хората с които спориш, като "малоумници". Мислиш, че ти си по-умен от тях ли, правиш повече пари, живота ти е песен в сравнение с техния или нещо друго.Мен ми писна да споря и да се карам с малоумници, и за това и спрях да се обаждам по политиките, а по другите теми за да не пиша има друга причина, но не ми се коментира сега.
Има душе ама не ги забелЕзвате оти сакате бед бойс и после се чудите що вечерята е по пернишки - бой на свещи.
Ходих за диня и спира неква трошка до мени и от вътре изкача баси яката мацка па мъжот и некаш бостански(не от Бостън :lol жентълмен бута я, говори и на ма. Такива си ги избирате. :wink:
Че сиспи си де тъкмо ще има с кой да си кажа наздраве
Ааа, ми то няма какво да разкривам, бе душе, а и на гробарите едва ли им пука за тия глупости. Спирам по въпроса.Виж файлът 10693
Тук е същатия цирк, бият ги даже, а те си стоят и се натискат зареди парата, но нандито не е такава поне от това което сме говорили останах с такова вчепетление.
Сипах си ракия, ама къде е спора, да го ева
Това, че не съм желан тука ли?
Айде наздраве и измислете нещо по-добро да ме ядосате:beer:
Е аз не знам какъв е случая па не е и моя работа от общо впечатление говоря ама тоя с трошката не мязаше на паралия.
Има душе ама не ги забелЕзвате оти сакате бед бойс и после се чудите що вечерята е по пернишки - бой на свещи.
Ходих за диня и спира неква трошка до мени и от вътре изкача баси яката мацка па мъжот и некаш бостански(не от Бостън :lol жентълмен бута я, говори и на ма. Такива си ги избирате. :wink: