Предприемачеко разпускане!

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

То не е случай братле, а масова практика и не мисля, че е само тук :)

На всякъде е такова, да. Женска му работа. :)

Не съм от тия, дето сакат бед бойс - отказАх се от тях, след един кофти екземпляр.:-o Ма и тия, дето уж ги мислиш за гуд бойс се оказват задници, дето не знаят какво искат и след 6 месеца те бомбандират с смс-и да ти кажат, че винаги са те обичали... бе да ходи да пасе, стига по тоя въпрос.:)
А ти, душе прибра ли се във Варна или още се укриваш в дън гори тирилейски от родната полиция ни пази? И по-важно - направИ ли заготовката на фиша, че скоро пак ще се натрупа некой милион?Виж файлът 10694

Не съм още имам работа из горите тилилейски. :(

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

А, ако наистина те е обичал?
Не съм от тия, дето сакат бед бойс - отказАх се от тях, след един кофти екземпляр.:-o Ма и тия, дето уж ги мислиш за гуд бойс се оказват задници, дето не знаят какво искат и след 6 месеца те бомбандират с смс-и да ти кажат, че винаги са те обичали... бе да ходи да пасе, стига по тоя въпрос.:)
А ти, душе прибра ли се във Варна или още се укриваш в дън гори тирилейски от родната полиция ни пази? И по-важно - направИ ли заготовката на фиша, че скоро пак ще се натрупа некой милион?Виж файлът 10694

От: Предприемачеко разпускане!

Хай наздраве тогас и аз цъкам от на един колега, ама няма да го издавам кой е :D

Наздраве и от мене пичове, с чаша биричка.:beer:

От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Знам, но темата е ненормална и, ако я подпукаме ще иде сума и време. ;)
Предпочитам да игнорирам тази тема, а и не искам да давам примери. :)
На всякъде е такова, да. Женска му работа. :)

А, ако наистина те е обичал?

Ако наистина ме е обичал нямаше да ме захвърли, като парцал и да се сети, че нямало да се откаже чак след 6 месеца. Стига вече по тоя въпрос, душе - няма смисъл вече...:(
Нздраве!mml.gif

От: От: Предприемачеко разпускане!

Наздраве душко :) :beer:
Наздраве и от мене пичове, с чаша биричка.:beer:

Барем нАцепи дърва за кафемашината да не се мъчиш с тва 3 връз 1. И фиша да направиш, ей.:wink:

Спирам душко страдаме и двамата от една и съща болест, (само при мен са 9 години и малко по-дручко) за това няма да чопля.
Наздраве ;) :beer:
Ако наистина ме е обичал нямаше да ме захвърли, като парцал и да се сети, че нямало да се откаже чак след 6 месеца. Стига вече по тоя въпрос, душе - няма смисъл вече...:(
Нздраве!Виж файлът 10695

Заслужил си го е и си го получава. Не може след 6 месеца да се сетиш, че си сгрешил и да очакваш, че ще ти се простят свинщините - да ходи да се гръмне.:)

Да не съм те обидил нещо, че не мога да ви схвана приказката от фамилиарничене

Спирам душко страдаме и двамата от една и съща болест, (само при мен са 9 години и малко по-дручко) за това няма да чопля.
Наздраве ;) :beer:

Ми аз не страдам, бе душе - вече. Изстрадах си квото имаше и продължих напред. Който е сбъркал да духа супата, имаше време да се сети и да поправи нещата, ма вече късно либе..

Барем нАцепи дърва за кафемашината да не се мъчиш с тва 3 връз 1. И фиша да направиш, ей.:wink:

Това "Карлинг, дарлинг" много гадно д'ге. :confused: Нема да го забравя кой бяга от пари? :wink:

Не ми се цепят дърва по ми се плете въже, че в тез гори тилилейски имрЕх от скука вече. :lol:

Тюю некой развали въздуха с миризма на скара-бира.

Да не съм те обидил нещо, че не мога да ви сх вана приказката от фамилиарничене

Не, не си .. още, но имаш време.:lol: Наздраве и на теб специално - аз, заради теб се обърнах при първото наздраве с ''пичове'' - така приемаш ли или пак ти е мазно?:)

От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Това "Карлинг, дарлинг" много гадно д'ге. :confused: Нема да го забравя кой бяга от пари? :wink:

Не ми се цепят дърва по ми се плете въже, че в тез гори тилилейски имрЕх от скука вече. :lol:

Да, много тъпа реклама, ама оная, дето плюят кръв в мивката ми е по-гадна.:lol:
Ако догодиш и некое макраменце можеш и да ги шитнеш на пазаря - докът са натрупа джкпотя, нали.:wink:

Душко ша се нагласям за бой :rolleyes:

От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Да, много тъпа реклама, ама оная, дето плюят кръв в мивката ми е по-гадна.:lol:
Ако догодиш и некое макраменце можеш и да ги шитнеш на пазаря - докът са натрупа джкпотя, нали.:wink:

Не рекламата аз се напъвам да го пия тука.

Душко ша се нагласям за бой :rolleyes:

Доспа ли ти се, бе душе? Ти пак си се ококорил в 4 часа, а ? Ще почна да те бия сутрин, та да спиш, ма не мога да стана толкова рано.:lol:

Не, не си .. още, но имаш време.:lol: Наздраве и на теб специално - аз, заради теб се обърнах при първото наздраве с ''пичове'' - така приемаш ли или пак ти е мазно?:)
Не можах да разбера за какво пишете, ама аз съм тука точно за борбите, кога да се намажа с олио и да те тръшна, дай ми знак

От: От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Не рекламата аз се напъвам да го пия тука.

:lol: Аааа, пак съм объркАла рейса.:lol: Кво представлява туй нящо, та е гадно?

Не можах да разбера за какво пишете, ама аз съм тука точно за борбите, кога да се намажа с олио и да те тръшна, дай ми знак

:-o Ауууу и мазен ще ме тръшаш, а? Ще ти дам знак, като наближи момента.:wink:

От: От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

:lol: Аааа, пак съм объркАла рейса.:lol: Кво представлява туй нящо, та е гадно?

Уж череша па блъска на гаден газиран комопт от вишни. Не мога да ти го обясня не ми хареса.

Горе