Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Странно ми напомняш за бластера и се сетих колко ми липсва - дано си дойде скоро, че много ми домъчня.:)
А за категориите и килограмите не ги знам нещата - дай регламента, че досега не съм играла такива мазни игри - ако ме разбираш.:wink:

Ей сега не те разбрах, ама шубето е голям страх

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Призна си ама като те разкрих преди това що не каза, че си от дзмиите? :)

А ще го дробя да се затрия с таз гадост вишнева(не харесвам вишни) и после сите дзмии заедно да направят купон. :)

Ми щото не се мислех за дзмия, а за строга, но справедлива господарка, затва не казах.:rolleyes:
Аз нЕма да участвам в купона ако се гътнеш, дарлинг. Дзмия съм, ма на тебе съм ти приятелка - докато не ме настъпиш.:lol:

От: Предприемачеко разпускане!

Душко от една станаха две може и три , ако реша да си допия ракията. Хайде нама ли шамари тази вечер, инче няма спане :D

Ей сега не те разбрах, ама шубето е голям страх

Тва поне добре си го схванал - бъзлива съм и то много.:rolleyes:
Кое друго не разбра да ти го обясня?

Душко от една станаха две може и три , ако реша да си допия ракията. Хайде нама ли шамари тази вечер, инче няма спане :D

Да идвам ли душе? Айде, приготвяй се - аз отивам за каиша.mml.gif

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ми щото не се мислех за дзмия, а за строга, но справедлива господарка, затва не казах.:rolleyes:
Аз нЕма да участвам в купона ако се гътнеш, дарлинг. Дзмия съм, ма на тебе съм ти приятелка - докато не ме настъпиш.:lol:

Нема се гътна още както се пееше в онази песен 50 страници по-назад дето я бях пуснал - толкова съм нагъл, че дори съществувам. :D

А, ти си от добрите дзмии оти има едни други дето хапят и без да ги настъпваш.:)

ПП: Лилето що не ни говори не помня да е предлагала тенекия с мед и за това да е изчезнала? :)

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Нема се гътна още както се пееше в онази песен 50 страници по-назад дето я бях пуснал - толкова съм нагъл, че дори съществувам. :D

А, ти си от добрите дзмии оти има едни други дето хапят и без да ги настъпваш.:)

Не искам да се гъташ Карлинг, дарлинг - добре е, че си нагъл, та даже съществуваш.
И мерси, че ме определи, като добра дзмия.:rolleyes: Малиии, май се напихме и вече сме на фаза ''аз тебе много те уважавам'':lol:

Не искам да се гъташ Карлинг, дарлинг - добре е, че си нагъл, та даже съществуваш.
И мерси, че ме определи, като добра дзмия.:rolleyes: Малиии, май се напихме и вече сме на фаза ''аз тебе много те уважавам'':lol:

Ти не искаш, дарлинг ама душманите ме чекат с ракия в едната ръка и салата в другата и да почват купоня. Па аз съм толкова нагъл, че им го развалям. :D

Един приятел ако беше тук щеше да каже, че е умрЕла циганката дето ни хвалеше и се налага сами да се хвалим. :lol:

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ти не искаш, дарлинг ама душманите ме чекат с ракия в едната ръка и салата в другата и да почват купоня. Па аз съм толкова нагъл, че им го развалям. :D

Един приятел ако беше тук щеше да каже, че е умрЕла циганката дето ни хвалеше и се налага сами да се хвалим. :lol:

Душманите може и чеверме да завъртят в очакване, па ти продължавай да им скапваш купона.:D
Па ш'си се хвалиме, що? Кой друг да ни похвали - тия, дето сме им в игнора?:lol:

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Душманите може и чеверме да завъртят в очакване, па ти продължавай да им скапваш купона.:D
Па ш'си се хвалиме, що? Кой друг да ни похвали - тия, дето сме им в игнора?:lol:

Така, така нека да им е гадно. :D

Аз ще абдикирам и ще се отправя към диванот да си пусна некой филм. Така, че гуд найт за сега. :)

От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Така, така нека да им е гадно. :D

Аз ще абдикирам и ще се отправя към диванот да си пусна некой филм. Така, че гуд найт за сега. :)

А и от мене, че нещо ми се прецакАха снайперите и ще ходя да накапя едни капки и да откинвам. Леканош.:)

Тва поне добре си го схванал - бъзлива съм и то много.:rolleyes:
Кое друго не разбра да ти го обясня?

Нищо не схващам щото не съм от тука и съм за малко,
Ти ако .схващаш казвай как да го докарам до отличен, че и аз нещо са намазних покрай вас "душички" :lol:

ПП: Лилето що не ни говори не помня да е предлагала тенекия с мед и за това да е изчезнала? :)

Говоря ви :) Утре сигурно ще говоря повече :) Просто одеве точно влязох и се наложи да изляза и съм оставила незатворени страниците :) Тенекия с мен чакам някой от мъжовете да предложи, защото не съм феминистка, че да предлагам аз :)

Добрютро душички наспахте ли се вече?

Душко, пък на теб, ако не си станала още да ти донеса кафенце у креватя :rolleyes:

Добрютро душички наспахте ли се вече?

Душко, пък на теб, ако не си станала още да ти донеса кафенце у креватя :rolleyes:

Станала съм отдавна, душе и кафенца съм пила - двечки даже, мерси!:rolleyes:Ти наспинка ли се?
Добрютро душки и пичове! Много студено неска, бре!mml.gif

Звучи ми ужасно - човек още неотворил гуреливи очи и някакви кафета или закуски в кревата :D Пък ако е пушач, трябва и пепелник да поднесеш. Вече като си станал и минал през банята, е друго, но преди това, колкото и романтично да се води, ми е нечистоплътно леко :)

Идеалка е душко ша та стопля ко ти е студено Виж файлът 10697
Станала съм отдавна, душе и кафенца съм пила - двечки даже, мерси!:rolleyes:Ти наспинка ли се?
Добрютро душки и пичове! Много студено неска, бре!Виж файлът 10697

Няма проблем и за пепелник :p
Звучи ми ужасно - човек още неотворил гуреливи очи и някакви кафета или закуски в кревата :D Пък ако е пушач, трябва и пепелник да поднесеш. Вече като си станал и минал през банята, е друго, но преди това, колкото и романтично да се води, ми е нечистоплътно леко :)

Да, и аз съм на това мнение. Креватя е за спане и други занимания - кафето се пие с цигарка, след тоалет и привеждане в приличен/красив вид.:wink:

Горе