Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Сигурно сисе объркал шото нямам такава комшиика, ама нишо пак можи даси пиим, можи и да се пофалим нешо

много пийш, ей, аз ни мога така..ако пийна още малко ши са напия...утре кой ши пиши статии.. :(

много пийш, ей, аз ни мога така..ако пийна още малко ши са напия...утре кой ши пиши статии.. :(

Ми нали трява да става лаф шо да не пия да не си каот руснак на кранчето аа
Майтап си правя не пия ного ама пък другите харни работи не ги изтървам и можи дажида са пропишяли от мени по морето ама аз сам такъф, кода правя,,,

значи ти вилнееш по морето, аа, ах ти...чувам това онова..иначчи аз ей ся ши лягам, късно стана. Вчера една девойма ми са обесняваши в любов и ми развали съня и аз сега не мога да спя. айде наздраве и до утре братка, много си луд искам автограф

Вилнях, ама сега ми трудно да вляза в ритъм, дано скоро успея, шото никои няма да ма търпи такъф , сам немога даса понасям
Къв автограв ши ат черпя едно малко ако са съберем предприемачески някой пат

Класика!:D Много приятно четиво за събуждане. Само не разбрах Димитринка на кой е комшийка и платено или безплатно работи, ма както се казва: To be Continued..:wink:
Даниелчо, другия път, като останеш по монокини, пусни едно селти.:)

Добрютро душко виж направих ти закуска :rolleyes: :

attachment.php

Прикачени файлове

• 10559729_716675811715552_7741163466336978437_n.jpg
    10559729_716675811715552_7741163466336978437_n.jpg
    75.6 KB · Преглеждания: 10

И аз бих хапнал от тъвааа..

Ако, душата ти чупне малко може, ама тя много се забави, ша истине и трябва да го притоплям :D
И аз бих хапнал от тъвааа..

хубава работа, сладолед да са претопля :D

Тъй ли стана работата :rolleyes: сега наистина ще ям шамари :-o :lol:
хубава работа, сладолед да са претопля :D

Нищо туряй го в хладилника да се охладят страстите, че тя ей сега ще дойде. :D

Охооо, много мило душе - благодАрим.:) Аз обаче ям чак вечер, а и от дете не закусвам, та си поделете тая палачинка с Дани. Трогната съм обаче.:D
п.с. дано не се е разтопил сладоледеца.

Отказвам аз предложението, защото ми е лошо. Сега си погледнах разписанието за учебната година и сега ще имам лекции в неделя в 7:15..ще се гръмна! :D

Абе душе, това да не сме правени един за друг, че и аз хапвам чак вечер, а сутрин само кайвето и цигарите. :lol:
Убаво Данито да я хапне.
Охооо, много мило душе - благодАрим.:) Аз обаче ям чак вечер, а и от дете не закусвам, та си поделете тая палачинка с Дани. Трогната съм обаче.:D
п.с. дано не се е разтопил сладоледеца.

Отказвам аз предложението, защото ми е лошо. Сега си погледнах разписанието за учебната година и сега ще имам лекции в неделя в 7:15..ще се гръмна! :D

Е, как няма да ти е лошо, като поркаш с бластера до 3 сабахлем, бе Дани. Значи Уни ще си я хапне палачинката, ма ще се озори с тия огромни топки сладолед, дето ги е плеснал отгоре. На теб ти препоръчвам доматен сок в големи количества, понеже няма зелев в момента.:lol: И споко за графика - може да го променят по-късно.

Абе душе, това да не сме правени един за друг, че и аз хапвам чак вечер, а сутрин само кайвето и цигарите. :lol:
Убаво Данито да я хапне.

И Дани се отказа, щото е махмурлия, душе - нищо, ще си я запазя за довечера. Обичам палачинки.:D Аз отивам малко на плажен балконинг да се напеча, като истинска дзмиъ и след половин-един час се връщам да бачкам с нови сили. До после....

За сега плановете са довечера с бластера пак да си пийнйем, ама той още изтрезнявам май, ъхъъ

Обаждам се на папраците тогава, ко ни ма викниш да ти намажа гърба :-o :rolleyes:
И Дани се отказа, щото е махмурлия, душе - нищо, ще си я запазя за довечера. Обичам палачинки.:D Аз отивам малко на плажен балконинг да се напеча, като истинска дзмиъ и след половин-един час се връщам да бачкам с нови сили. До после....

Горе