Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Обаждам се на папраците тогава, ко ни ма викниш да ти намажа гърба :-o :rolleyes:

Утре душе - за днес се напекох, ама се показаха едни гадни облачета, та не беше баш екстремно припичане, както аз обичам.:(
Ади да бачкаме...

Ади де и аз това викам, ама нещо върви много тегаво :D

Нищо няма да бачкам душко, свърших я някаква сутринта още, и ми дигнаха нервата. Само релакс, ей данито, ако е навит докат го няма бластера може да цъкаме бира да го изчакаме.
Един папарак те е хванал обаче душко ама няма да ти показвам бедъра :p
Утре душе - за днес се напекох, ама се показаха едни гадни облачета, та не беше баш екстремно припичане, както аз обичам.:(
Ади да бачкаме...

Нищо няма да бачкам душко, свърших я някаква сутринта още, и ми дигнаха нервата. Само релакс, ей данито, ако е навит докат го няма бластера може да цъкаме бира да го изчакаме.
Един папарак те е хванал обаче душко ама няма да ти показвам бедъра :p

Ми не ми го показвай, душе - аз и така си го виждам 1.20см - прав и стегнат.:wink:
Я, верно релакс и бачкай, че като те запукам ще видиш ти, ма айде да не плашим Дани от сега, че не обича садо-мазо, момчето.:)
Дани, тегавко си е по принцип, а като заседнеш на мастика с бластерей-могъщи става още по-тегаво. Бачкаййй!:)

Оллл, Уни, четеш ми мислите. Вадя един тараторец аз и засядам определено! Долу горе посвърших работа. Като хапнем, като пийнем, ще драсна още някоя статия и с бластера можем да се направим на животнйеееее! Приемаме и компания, че само двамата ни е скучно!

Когааааааа :rolleyes:
Ми не ми го показвай, душе - аз и така си го виждам 1.20см - прав и стегнат.:wink:
Я, верно релакс и бачкай, че като те запукам ще видиш ти, ма айде да не плашим Дани от сега, че не обича садо-мазо, момчето.:)
Дани, тегавко си е по принцип, а като заседнеш на мастика с бластерей-могъщи става още по-тегаво. Бачкаййй!:)

Хич не ми се работи днес тараторец иначе, бих се почерпил и аз :rolleyes:
Оллл, Уни, четеш ми мислите. Вадя един тараторец аз и засядам определено! Долу горе посвърших работа. Като хапнем, като пийнем, ще драсна още някоя статия и с бластера можем да се направим на животнйеееее! Приемаме и компания, че само двамата ни е скучно!

Речено сторено идвай тука на Балкана и ще мааме таратор с мастика по цял ден. :D

Пияницииии! И аз почти свършвам, ама няма да поркам с вас, щото пак ме натиска мигрената гадна. Май ще хващам към Мозамбик, че вуйчето го няма да приложи умения на първата си пациентка.:cry:

Едвам ме нави начи :lol:
Ама и душата зимам да на контрулира, че иначе ша полудеим :-o
Речено сторено идвай тука на Балкана и ще мааме таратор с мастика по цял ден. :D

Пияници къдеееее :-o Душкоооо стига си бачкала днес си е неделя почивка. :p
Разрешавам ти само да ме пердашиш :rolleyes:
Пияницииии! И аз почти свършвам, ама няма да поркам с вас, щото пак ме натиска мигрената гадна. Май ще хващам към Мозамбик, че вуйчето го няма да приложи умения на първата си пациентка.:cry:

Добър май вечер вече. :)

Какъв бедър, какви пияници, какви развращения пак смъквате нивото. За Андреа Бочели никой нищо не каза. :D

Аз не съм фйен на тази музика, ни мога да кажа нищо.

Те едни културни ора там на концерта, да си отчупиш. :D

Бонсуар, мосюз и жентълменз.:) Мене ме водиха на разходка, ма се върнАх.:) Има ли пияни вече? НаправИхте ли се на Хосе Карерас и Пласидо Доминго, а?

Душко, братлета, ще одя до чичката да го видя, че оня ен ми разправя за некви махалки, ама нали съм си прост и забравих да го питам. После ще разкажа. :beer:

Хосе Карерас ми е братчед, ей го тука на гости, пей ми всяка вечер. Като вкара две-три ракии в повечко и глей кво става! Голямо шоло!

Бонсуар, мосюз и жентълменз.:) Мене ме водиха на разходка, ма се върнАх.:) Има ли пияни вече? НаправИхте ли се на Хосе Карерас и Пласидо Доминго, а?

О, мадмоазел аз не съм се направил на Хосе Карерас или Пласидо Доминго се суар понеже като ще кажеш имам само кола за пиене. :)

Кой тоз мръсник нйеден дето ще те води на разходка - от как разбрахме за "1.20см - прав и стегнат" бедър ни та даваме да му кажеш. :p

Дано оназ, с големите възглавници от снощи да не е там, чи пак ще ям големи шамари :rolleyes:

Душко ти това няма да го четеш. :rolleyes:

Горе