Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Колко неща трябва да може една жена в кухнята? 70 ! 69 и мусака ! - та и № на страницата такъв..
Аз по пинцип не мога да пия, а днес съм на смъртен одър, апарата не може да ми измери кръвното, щото почти нямам пулс, обаче ми е много лошо...

69 е най...........

Телците сме с ниско кръвно по принцип, шоколадче му е майката, по-малко, но редовно

Ако беше вярно, жените щяха да дават много по-лесно да им ги мачкат.

Аз съм чувала, че от кърменето увисвали.
Абе прав е Бластера ! Има много методи за уголемяване, чрез масаж... и казват, че действа !

69 е най...........

Телците сме с ниско кръвно по принцип, шоколадче му е майката, по-малко, но редовно
Дааам, много го обичам, ама ... го избягвам, по обясними причини. Налива течности в системата и ш'са оправя

Да ама ако се мачкат всеки ден може да се отключва някъв женски инстинкт или хормон де да знам и да стават по големи и напращели

69 е най...........

И една пържола може :)

Ако ставаше с мачкане някакво значимо увеличение, нямаше да има жени с малки цици. И слагането на силиконови импланти щеше да много евтино.

Туй за кръвното почти всички жени с нормално тегло са с ниско кръвно и става нормално след раждане... и след туй си расте

Ако ставаше с мачкане някакво значимо увеличение, нямаше да има жени с малки цици. И слагането на силиконови импланти щеше да много евтино.
Има логика ! За мачкането, не за пържолата, Лиле !

Да ама аз говоря за мъжко мачкане и то ежедневно или па възможнаст по често, за да се отключи този растеж

Туй за кръвното почти всички жени с нормално тегло са с ниско кръвно и става нормално след раждане... и след туй си расте
Аз събирам границите на 90/80 или нещо такова и е много кофти състояние, иначе нормалното ми е 90/70 или ако го вдигна 100/80

Да ама аз говоря за мъжко мачкане и то ежедневно или па възможнаст по често, за да се отключи този растеж

При някоя твоя интимна приятелка подействал ли е методът?

той си ги подбира цицорести, та да си приписва заслуги:lol:

Аз събирам границите на 90/80 или нещо такова и е много кофти състояние, иначе нормалното ми е 90/70 или ако го вдигна 100/80

Събирането на граници не е хубаво, но 90/70 се среща често при млади жени също 100/70, няма нужда от притиснения според мене, кафе и шоколад... и мачкане:rolleyes:

От мачкане на цици кръвно може и да няма, ама пулса и други неща скачат :lol:
Няма такъв преход - от 69, кръвно, пържола и мачкане на цици

Мисля че трябва постоянство и опит от няколко дълготрайни връзки в тази работа, за да си създам експерименталното заключение, затова да спестя време от експерименти съм готов и на тройки и на четворки

Мисля че трябва постоянство и опит от няколко дълготрайни връзки в тази работа, за да си създам експерименталното заключение, затова да спестя време от експерименти съм готов и на тройки и на четворки

О, дълготрайни връзки в тройки и четворки ли?

При мачкането, на циците, хормоните се вдигат ритъма на сърцето се увеличава и е нормално да се оправят нещата.
Нанди, всички болести при ората са от нередовен кекс. :p
Събирането на граници не е хубаво, но 90/70 се среща често при млади жени също 100/70, няма нужда от притиснения според мене, кафе и шоколад... и мачкане:rolleyes:

Да скъся времето за проучване като един истински експириментатор съм готов на всичко в името на каузата и науката

Няма такъв преход - от 69, кръвно, пържола и мачкане на цици
Аха, като група пияници сме, всеки си говори за нещо и от време на време споделяме опит и знания:lol:

При мачкането, на циците, хормоните се вдигат ритъма на сърцето се увеличава и е нормално да се оправят нещата.
Нанди, всички болести при ората са от нередовен кекс. :p
Добре де, навихте ме ! Да идва някой да мачка и ако оправи поне кръвното (за размера на бюста не храня надежди) го взимам за джи-пи

Горе