Ма той стълба беше виновен, нали ? Изведнъж изскочи пред тебе..Нищо няма да казвам, да не предизиквам съдбата. Последният път, когато се похвалих колко съм здрава, се тряснах със скейтборда в един стълб.
Нищо няма да казвам, да не предизиквам съдбата. Последният път, когато се похвалих колко съм здрава, се тряснах със скейтборда в един стълб.
Кой знай по кой пич си се загледала, пак е от нередовно мачканеНищо няма да казвам, да не предизиквам съдбата. Последният път, когато се похвалих колко съм здрава, се тряснах със скейтборда в един стълб.
Ма той стълба беше виновен, нали ? Изведнъж изскочи пред тебе..
А, сексолога Кобилкин има диагноза за всяка болежка..Кой знай по кой пич си се загледала, пак е от нередовно мачкане
Да, точно така стана.
Между другото, замислям се дали да не си взема колело. Тамън ще пестя от градски транспорт. Днес видях двама колоездачи - с колоездачни клинчета. Като спряха на бензиностанцията да си купят нещо, ги огледах хубаво - на единия клинчето имаше отзад на д-то нещо като подплънки, много интересно.
Ама Лили, ти и скейтборд ли караш, едно време бях царя на канала
Не карам вече - вреди ми на здравето повече и от нередовния секс.
Аз съм имала контузии и от секс, така че няма сигурно в тоя живот.Не карам вече - вреди ми на здравето повече и от нередовния секс.
Един филм да изгледа човек и 10 страници пропуск
Аз съм имала контузии и от секс, така че няма сигурно в тоя живот.
А, сексолога Кобилкин има диагноза за всяка болежка..
Ша минаваме темата за Украйна за туй
Хиихихи, Кобилкин звучи добре
Абе мислех да напиша Жребецов, та да е в мж.р., ама не знаех дали ше хванеш връзката.