Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

На 8 март викате, че сте жени...
Кога е 1-ви юни, викате че па сте дечурлиа...
Е, уно баце, човек да са чуди вече с вази да ви го мууне ли, у Чиполино ли да ви води :)

Честит празник на активната ни @nandibandi, и на позабравилите ни /в темата/ @anibani, @Лили Гагарин и @Cassiopeia :beer:

Мерси, Крейзи.Честито и от мен на пасивните ни дами. Да се надяваме, че скоро ще се завърнат. :)

Ако влеза в сигански бар, зъдалжитилно си пурачвам идин малак ром и сок от манго
[video=youtube;oCd6SQ67k-Y]https://www.youtube.com/watch?v=oCd6SQ67k-Y[/video]

Оуууууууууу братленца и сестрички със кеф бих лупнал по една рикия на лаф със вас. :beer:

Даве, пийш па не казваш Наздрави,,, кадеса загуби ве Уни, данса ожени без да кажиш :beer:

Уан мен шоу,, лейдис ент чентълмен,,, Унито свети зилено, ама жината нему дава да пише,,, сътба, яне знаю

Уан мен шоу,, лейдис ент чентълмен,,, Унито свети зилено, ама жината нему дава да пише,,, сътба, яне знаю

Той си оставя светнато, та да лъже крадците, че си е вкъщи, иначе е завел жената на ресторант, сигурно - я не знаю. ;)

Той си оставя светнато, та да лъже крадците, че си е вкъщи, иначе е завел жената на ресторант, сигурно - я не знаю. ;)

То кое на ристорант пак довре, ама да не са бъхтят пот юргана,,, я не знаю
:rolleyes:, па крушката в куридоръ свети,,,

То кое на ристорант пак довре, ама да не са бъхтят пот юргана,,, я не знаю
:rolleyes:

Па нека се бъхтят - нас с тебе нали не ни боли...:lol:

Все пак дано са хапнали преди това, да не им дрънчат кокалите на кухо.

Па нека се бъхтят - нас с тебе нали не ни боли...:lol:

Все пак дано са хапнали преди това, да не им дрънчат кокалите на кухо.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,, па крушката в куридоръ свети,,,

От: От: Предприемачеко разпускане!

па крушката в куридоръ свети,,,

Тва е, за да може Уни да нацели ключалката, кат се прибира ... ''уморен'',,, кома развираш. ;)

Една лелка навремето казваше ''калидора'':D

Спорид мени равотата е посерьозна и именно затуй нрява се направи втори аец,,, шото българина кътеве не мисли
Но да не влизами д дълбоки размисли и страсти и да видим кво ши постим,,, тиси на ход :rolleyes:

Тва е, за да може Уни да нацели ключалката, кат се прибира ... ''уморен'',,, кома развираш. ;)

Една лелка навремето казваше ''калидора'':D
В първи клас га бях, на един тест по нещо си бях писал "лайлон" в отговор на въпроса "От какви материали се изработва шапка за баня?". :lol:
На въпроса пък "Как са казва човек, който рисува" - рисувач. :D Пазя ги още, някой ден детето да ми се смее, дано аз да не плача и то като напише някоя глупост..

Спорид мени равотата е посерьозна и именно затуй нрява се направи втори аец,,, шото българина кътеве не мисли
Но да не влизами д дълбоки размисли и страсти и да видим кво ши постим,,, тиси на ход :rolleyes:

Викаш равотата е порьозна. Според мен Уни е заспал на компа по стар български обичай. Ще се оцъкли в 4 сабахлян да коди, ама ние ще сме изгасили ламбите и се разтуря седянката...

Крейзи, на един приятел майка му вместо ''внушение'' казваше ''сношение'', а на дунапрена - ''недопрен''. Ти поне си бил дете... А детето ти ще има за какво да ти се смее - не страхуйся, както казва мъдрия човек Бластер. :)

В първи клас га бях, на един тест по нещо си бях писал "лайлон" в отговор на въпроса "От какви материали се изработва шапка за баня?". :lol:
На въпроса пък "Как са казва човек, който рисува" - рисувач. :D Пазя ги още, някой ден детето да ми се смее, дано аз да не плача и то като напише някоя глупост..

Крейзи язе оше са уча да пишим, па сам зъвършил више по писание,,,нема са плашиш,,, важното е даса развирами

Викаш равотата е порьозна. Според мен Уни е заспал на компа по стар български обичай. Ще се оцъкли в 4 сабахлян да коди, ама ние ще сме изгасили ламбите и се разтуря седянката...

Крейзи, на един приятел майка му вместо ''внушение'' казваше ''сношение'', а на дунапрена - ''недопрен''. Ти поне си бил дете... А детето ти ще има за какво да ти се смее - не страхуйся, както казва мъдрия човек Бластер. :)

Ама за постите нишо не каза, утре кво ши закусвами

Ама за постите нишо не каза, утре кво ши закусвами

Тва закуската е жива разсипия. Аз не закусвам, щото пестя за цигари. :D

Ако държиш чак толкова - ще ти купя една баничка с бозЪ?

Тва закуската е жива разсипия. Аз не закусвам, щото пестя за цигари. :D

Ако държиш чак толкова - ще ти купя една баничка с бозЪ?

Разрешено ли е от поста ил да са прекръстя два пъти преди да загриза банцита:wink:

Разрешено ли е от поста ил да са прекръстя два пъти преди да загриза банцита:wink:

Ааааа, бъркаш ма с някой друг - аз съм против кръстенето и постите. Може да събереш длани и да кажеш ''Намасте'', обаче. ;)

Горе