Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

[video=youtube;CwwyMqQwIMw]http://www.youtube.com/watch?v=CwwyMqQwIMw[/video]

немам ко да кажа, ама искам да се разпиша в спам темата!

Що де? Внесе малко строгост в иначе разпусналите се предприемачи :)

Аз си го възприемам като мрънкащия чичко-съсед, на който му шумят децата пред блока, докато играят ... :evil:(

Какъв чичко съсед, той не гледа Тв, не пие и пуши и по жени не ходи, пък налага някакъв канон, аз да не съм му в отшелническата килия? Ама и ти си една гладияторка, с голо дупе таралежи ще мачкаш, защо с малки букви ще ми пишеш, да не би да го виде ли? Пак да напомня темата е за разпускане, ако се включи Нотрунд да намали волтажа иначи го включвам към някой ЕРП поне да спичели нещо :rolleyes:

Все пак научи хнещо от темата. Че можело да се разпуска като се спами. Добре. Записвам си и следващия път няма да задавам въпроси. Само картинки интересни ще поствам.

Според теб каква е целта на темата?
Тази тема според мен е за разпускане от правилата на форума (каквото и да значи това - тълкувай си го както искаш, но заглавието и описанието според мен са достатъчно ясни)
Казваш, че разпускаш със спорт - днес какво ще спортуваш, а вчера какво спортува? аз се съмнявам да си правила каквото и да е :)
78% от българите не спортуват изобщо, сочи проучване на ЕК

Твърдеше, че темата едва ли не е за споделяне на това кой какво тренира...вече 10 страници аз не съм видял един да го е направил, дори ти?!

Според теб каква е целта на темата?
Тази тема според мен е за разпускане от правилата на форума (каквото и да значи това - тълкувай си го както искаш, но заглавието и описанието според мен са достатъчно ясни)
Казваш, че разпускаш със спорт - днес какво ще спортуваш, а вчера какво спортува? аз се съмнявам да си правила каквото и да е :)
78% от българите не спортуват изобщо, сочи проучване на ЕК

Твърдеше, че темата едва ли не е за споделяне на това кой какво тренира...вече 10 страници аз не съм видял един да го е направил, дори ти?!

Креватните упражнения също за спорт..

Креватните упражнения също за спорт..

Не съм казал, че не е..но и това не се коментира
въпреки, че според @касиопея темата е за спорт :)

Не съм казал, че не е..но и това не се коментира
въпреки, че според @касиопея темата е за спорт :)

оле! С всеки следващ отговор става по-зле. Не твърдя, че темата е за спорт или кой какво тренира! И моля те не ми вади цитати с мои думи. Знам и помня какво съм ти писала, но възможно ли е ти да не разбираш какво ти отговарям?
Дори след като се примирявам с твоята претенция, че темата е за спам, отново ми правиш забележка и искаш да разбереш за какво е темата, т.е. да ми обясниш, повториш и да си затвърдя знанията, за какво е точно тази тема.
Сега може ли да спра да ти отговарям или няма да е добре за имиджа ми на неориентирана и безинтересна жена?
Или призови Уни-уеб като автор да се изкаже и след като е пуснал тема, да си я поддържа "свежа".

Мислех да отказвам алкохола и цигарите, но май ще изчакам, че като гледам до какво води неупотребата им, ми изглежда безнадежно.

Дори след като се примирявам с твоята претенция, че темата е за спам

защо се примиряваш? по-скоро ме иронизираш с:

Все пак научи хнещо от темата. Че можело да се разпуска като се спами. Добре. Записвам си и следващия път няма да задавам въпроси. Само картинки интересни ще поствам.
Що де? Внесе малко строгост в иначе разпусналите се предприемачи :)

аз не искам да се примиряваш, а да изясним нещо (защото може да не съм прав!), @уни ако иска може да се включи

как да не твърдиш, че темата е за спорт
нека ти припомня:

Темата е, как разпускат предприемачите.
Да не споменавам отново, че темата въобще не е с цел споделяне на това кой как разпуска (НАЙ-МАЛКОТО защото вече 10 страници никой не го е правил)

Ако спортуването за теб, не е от начините за разпускане, хубаво.
а трябва ли спортуването да е начин за разпускане на всеки? така както го написа искаш да ме изкараш ненормален
ако спортуването е твоя начин за разпускане, защо 10 страници не сподели нищо за това (нали за това според теб е темата)

да обобщим:
1 - според теб настоящата тема е - "как разпускат предприемачите"
2 - за теб спорта е начин за разпускане (а не е ли?) Защо не сподели нищо вече 10 страници?

Уебмастъри като гладиатори с кожени гащи, познай кой ще се зарадва на снимката

Ние просто така ви виждаме в мечтите си, а как изглеждате всъщност - не щем да знаем ! Не ни разбивайте илюзиите...
Колкото до вегетарианците - аз съм ларж ! Хапвайте си трупове, щом това радва душите ви.

Последно редактирано:

Ние просто така ви виждаме в мечтите си, а как изглеждате всъщност - не щем да знаем ! Не ни разбивайте илюзиите...
...

Да, така е - позволете ни да си мечтаем :)
Това са спартанци май, не гладиатори. Беше ми единствената идиотска картинка, изобразяваща мъж, поне с бегло намерение да се самонаръга. Не се хващайте за кожените гащи, молим.

Ето пък какво имам да кажа на Nortrant, щом ще си говорим с картинки:
captions_that_will_make_you_laugh_part_3_640_19.jpg

жените увеличиха използването на картинки с над 300%
човек да не публикува една картинка и всички по него..тц тц

жените увеличиха използването на картинки с над 300%
човек да не публикува една картинка и всички по него..тц тц
Рилакс бе мен ! Извади бастуна от задника и се забавлявай ! Мърмориш постоянно и вече си те представям с ролки на косата и по пеньоар - няма угодия за тебе...

Оххххх, не знаех, че норта и такива неща прави :lol:
Рилакс бе мен ! Извади бастуна от задника и се забавлявай ! Мърмориш постоянно и вече си те представям с ролки на косата и по пеньоар - няма угодия за тебе...

Акъл не съм ти искал (боже опази). Дъвченето на едно и също нещо закърнява мозъка.
Ако няма как да отговорите (99% от случаите) - по-добре не пишете нищо :oops: Всички знаем заучените фрази. И аз използвам такива, но те не са 80% от целия пост :shock: шок шок шок

@uni, прочети отново поста си и би трябвало да разбереш, че се държи като децата в 5-6 кл. :) кажи ми, това нормално лие е?
така и така си тук, може ли да споделиш каква е целта на темата (спорим за това)?

Не знам, но аз мисля тази вечер да си изпукам пуканки и да гледам само екшъна, че Вморо-то се е прежалил да влезе и едва ли ще устои да не пише :twisted:

Акъл не съм ти искал (боже опази). Дъвченето на едно и също нещо закърнява мозъка.
Ако няма как да отговорите (99% от случаите) - по-добре не пишете нищо :oops: Всички знаем заучените фрази. И аз използвам такива, но те не са 80% от целия пост :shock: шок шок шок
Не може да бъде ! Норта вече е щастлив и приветлив ! Отпуснал се е и си лафи дружелюбно в темата за разпускане !
А, честит ви 1-ви април !:lol:

Не знам, но аз мисля тази вечер да си изпукам пуканки и да гледам само екшъна, че Вморо-то се е прежалил да влезе и едва ли ще устои да не пише :twisted:

не се отказвай де! :(

Не може да бъде ! Норта вече е щастлив и приветлив ! Отпуснал се е и си лафи дружелюбно в темата за разпускане !
А, честит ви 1-ви април !:lol:

От този коментар не разбрах абсолютно нищо!
Как успявате да пишете нещо без стойност? Трябва да намалите фантастиката и сълзливите романи :)

Горе