Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Значи си готова да се жертваш в името на изкуството, ей таквиз фенки харесвам

Баси където отворя все за гееве се говори или за Русия. :shock:

Предлагам да сменим логото на форума щото онова не е актуално вече. :lol:

attachment.php

Не видех някой да рече честит 24 май ама за хвалене на Путин и геевщини народ колкото искаш. Срамна работа д'ге! :(

Прикачени файлове

• predpriemach.jpg
    predpriemach.jpg
    57.6 KB · Преглеждания: 24

Значи си готова да се жертваш в името на изкуството, ей таквиз фенки харесвам
Оооо, аз отдавна съм фен на цигуларите. Бих се жертвала и с ей това цигуларче:[video=youtube;YCN9tYOzkY8]http://www.youtube.com/watch?v=YCN9tYOzkY8[/video]

Честит 24 Май!

(обикновено все някой отваря тема още в ранни зори, ама щом са налага и аз мога)

Оооо, аз отдавна съм фен на цигуларите. Бих се жертвала и с ей това цигуларче:[video=youtube;YCN9tYOzkY8]http://www.youtube.com/watch?v=YCN9tYOzkY8[/video]

Добър е, ама не използва много лъка, ами пръстите

Да не обърка темата с тази за Украйна, тука е шоуто на бъзикилийкс

Нищо не съм объркал говоря генерално за форума тука го плеснах щото оттатък не пиша па нали е и за спамене темата.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Нищо не съм объркал говоря генерално за форума тука го плеснах щото оттатък не пиша па нали е и за спамене темата.

Да разбрахме ти мъката, ама тази тема не е за депресиране, а за разпускане, а 24 май си го уважавам и без да пусна тема

От: От: Предприемачеко разпускане!

Баси където отворя все за гееве се говори или за Русия. :shock:

Предлагам да сменим логото на форума щото онова не е актуално вече. :lol:

attachment.php

Не видех някой да рече честит 24 май ама за хвалене на Путин и геевщини народ колкото искаш. Срамна работа д'ге! :(

Честит 24 май (аз сутринта шернах и харесах няколко поста по повод празника и съм се отчела един вид)!

Не, че искам да ти се бъркам с профанското си мнение в дизайнерските ти умения, но предлагам все пак предприемачото (ср.р.) да е показан и от кръста надолу, за да се отбележи дуалистичната му природа.

Добър е, ама не използва много лъка, ами пръстите
Aaa, ползва го, ползва.. Просто тва парче изисква пицикато, затова дърпа струните с пръсти.

Не се сопвам :)) Стреснах се, че сега ще ми излезе име на терминаторка 2 м/120 кила. Дето се вика, загубих виртуалната си женственост :)

Зависи колко му работи фантазията на човек Лили, може да си секси парче, което цепи дърва вместо да ходи на фитнес - а иначе ако биеш мъжете които са били до теб в един или друг момент от живота ти е съвсем отделен въпрос. 640x523_8811_Axe_2d_character_axe_girl_woman_portrait_illustration_picture_image_digital_art.jpg

Който ми върне Amoun му давам 1000 евро.
Спамери с излишно време ....

Който ми върне Amoun му давам 1000 евро.
Спамери с излишно време ....

Пиши му на ЛС - кажи му че ще му дадеш 1000 евро ако се върне да пише във форума - така мисля ще стане по-бързо

Aaa, ползва го, ползва.. Просто тва парче изисква пицикато, затова дърпа струните с пръсти.

А ти обичаш ли парчета с пицикато, аз разбира се съм виртуоз на всички техники на свирене и цигулката напрао се разплаква в ръцете ми

А ти обичаш ли парчета с пицикато, аз разбира се съм виртуоз на всички техники на свирене и цигулката напрао се разплаква в ръцете ми
Дааа, пицикатото, като увертюра е добра идея. А ти сигурен ли си, че цигулката плаче, поради положителни емоции ?

Пиши му на ЛС - кажи му че ще му дадеш 1000 евро ако се върне да пише във форума - така мисля ще стане по-бързо

Така и баба знае.
За да го задам така, очевидно искам да наградя незаслужили, които са омазали темата. Не просто омазали, а направили я да се повръща от нея.

Дааа, пицикатото, като увертюра е добра идея. А ти сигурен ли си, че цигулката плаче, поради положителни емоции ?
Много ясно че плаче от любоф, а след туй си почива на рошавите ми гърди :rolleyes:

Така и баба знае.
За да го задам така, очевидно искам да наградя незаслужили, които са омазали темата. Не просто омазали, а направили я да се повръща от нея.

То ако е такъв замисъла или трябва да разделиш 1000 евро на поне 10 човек или на поне 10 по 1000 да дадеш. 100 страници мазане не е шега работа тва си е контент за един сайт.

Много ясно че плаче от любоф, а след туй си почива на рошавите ми гърди :rolleyes:

Еееех, не говори така, че е много интимно, а на кака ти Каси й се драйфа, когато на другите хора им е хубаво.

И за какво и е на кака Каси Амоун, за хиляда евраки ще се опитам да го върна

Горе