Оооо, аз отдавна съм фен на цигуларите. Бих се жертвала и с ей това цигуларче:[video=youtube;YCN9tYOzkY8]http://www.youtube.com/watch?v=YCN9tYOzkY8[/video]Значи си готова да се жертваш в името на изкуството, ей таквиз фенки харесвам
Оооо, аз отдавна съм фен на цигуларите. Бих се жертвала и с ей това цигуларче:[video=youtube;YCN9tYOzkY8]http://www.youtube.com/watch?v=YCN9tYOzkY8[/video]
Да не обърка темата с тази за Украйна, тука е шоуто на бъзикилийкс
Нищо не съм объркал говоря генерално за форума тука го плеснах щото оттатък не пиша па нали е и за спамене темата.
Баси където отворя все за гееве се говори или за Русия. :shock:
Предлагам да сменим логото на форума щото онова не е актуално вече. :lol:
Не видех някой да рече честит 24 май ама за хвалене на Путин и геевщини народ колкото искаш. Срамна работа д'ге!
Aaa, ползва го, ползва.. Просто тва парче изисква пицикато, затова дърпа струните с пръсти.Добър е, ама не използва много лъка, ами пръстите
Не се сопвам ) Стреснах се, че сега ще ми излезе име на терминаторка 2 м/120 кила. Дето се вика, загубих виртуалната си женственост
Който ми върне Amoun му давам 1000 евро.
Спамери с излишно време ....
Aaa, ползва го, ползва.. Просто тва парче изисква пицикато, затова дърпа струните с пръсти.
Дааа, пицикатото, като увертюра е добра идея. А ти сигурен ли си, че цигулката плаче, поради положителни емоции ?А ти обичаш ли парчета с пицикато, аз разбира се съм виртуоз на всички техники на свирене и цигулката напрао се разплаква в ръцете ми
Пиши му на ЛС - кажи му че ще му дадеш 1000 евро ако се върне да пише във форума - така мисля ще стане по-бързо
Много ясно че плаче от любоф, а след туй си почива на рошавите ми гърдиДааа, пицикатото, като увертюра е добра идея. А ти сигурен ли си, че цигулката плаче, поради положителни емоции ?
Така и баба знае.
За да го задам така, очевидно искам да наградя незаслужили, които са омазали темата. Не просто омазали, а направили я да се повръща от нея.
Много ясно че плаче от любоф, а след туй си почива на рошавите ми гърди