Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Тоз лаф съм го чувал, ама да ми обясниш какво е туй нещо сельодка, салатка ли е на бг... или селянка

Риба, херинга, осолена и т.н. Не мога се сетя как беше точно поемата, но беше яка.

С дунапрен са пълни тия възглавници наистина и ако го отпориш да го правиш нещо, по-добре го смени завинаги - ще стане на каша и ще се разпадне на трохи, особено ако е много стар. По-добре вземи назаем от някоя познат парочистачка или прахосмукачка с пара. Има модели, който си перат и изсушават веднага. Това според мен е най-добрият вариант като се опиташ да не заплащаш за услугата, разбира се. Важно е само да се ликвидира повърхностният слой от бактерии. Също така може да се облече с ново покривало, което ще му придаде хубав вид, а и ще може то самото вече да се почиства по-често. :)

Единственият ми познат с парочистачка е бившият ми мъж. Да, няма да е лошо да го покрия с нещо.

Кво стана между Вас та е бивш я разкажи :rolleyes:

Ех, за втори път разказвам тази драматична история днес - одъртях, погрознях и надебелях, затова ме смени с по-нов модел.

Има и по -драматични неща. Като тези:

10 от най-странните мъжки имена, попаднали в родните регистри.

1. Агатопод
Нещо средно между Агата Кристи и осмокрако океанско мекотело. Доста вулгарно родителско решение. Интересно как ли го наричат галено? Може би Аги. А защо не Подчо?

2. Аерозол
Да бяха го кръстили Дезодорант. Така вероятността някой да му лепне прякора Мухозол, щеше да е далеч по-малка.

3. Башибозук
Тези родители направо си просят синовната омраза. Да дадеш това име на детето си в България, е все едно да кръстиш еврейче Адолф Хитлер.

4. Багинян
Доста неподправен избор. Без притеснения и задръжки! Хората отдавна са над тези неща. Особено децата. Да бъде Вагинян!

5. Вентилатор
Това е истински шедьовър! Много усилия се изискват, за да погубиш самочувствието на отрочето си още от люлката. Трябва да си убийствено изобретателен и поне малко жесток. А защо не Хеликоптер? Вероятно малкият Вeнти ще нарече така сина си. Забележително! Вентилатор Хеликоптеров Вагинян. Защо не?!

6. Дердидас
За всички, които не говорят немски език, Der, Die и Das са определителните членове там. Явно мама и тате здраво са били затънали в изучаването на езика в дните преди наследника им да се появи на бял свят.

7. Джинтоник
Това вече е разбираемо. Баща му е бил мъртвопиян, когато горкият Джинтоник се е появил на бял свят. Можем само да се надяваме, че алкохолишкото име не е начертало алкохолишка съдба за малкия Джин. Или голям джин?

8. Другоблиз
Тук някой определено е прекалил с интерпретациите. Всичко си има граници! Единственото смислено обяснение е, че чужда дойка е кърмила злощастния Другоблиз. Не дай си Боже това да е едно от онези така наречени "пожелателни имена".

9. Звездолет
Родителите на този младеж определено са си падали по фантастичните филми. Може би малко са избързали във времето. Е, все пак могат да му викат Звезди.

10. Петиконгрес
Класически пример за алено кръщене от Татово време. С такова цветущо име бъдещето на Конгресчо е било в кърпа вързано. Жалко че бутнаха строя. Сега сигурно щеше да е поне партиен секретар.

Да допълня, че познавам мъж на име Петромакс:lol:

Нямам нищо против да ме бяха кръстили звездолет...
приятно ми е -Зведолет Мадършипоф.
Слизай под масата!

Има и по -драматични неща. Като тези:

10 от най-странните мъжки имена, попаднали в родните регистри.

1. Агатопод
Нещо средно между Агата Кристи и осмокрако океанско мекотело. Доста вулгарно родителско решение. Интересно как ли го наричат галено? Може би Аги. А защо не Подчо?

2. Аерозол
Да бяха го кръстили Дезодорант. Така вероятността някой да му лепне прякора Мухозол, щеше да е далеч по-малка.

3. Башибозук
Тези родители направо си просят синовната омраза. Да дадеш това име на детето си в България, е все едно да кръстиш еврейче Адолф Хитлер.

4. Багинян
Доста неподправен избор. Без притеснения и задръжки! Хората отдавна са над тези неща. Особено децата. Да бъде Вагинян!

5. Вентилатор
Това е истински шедьовър! Много усилия се изискват, за да погубиш самочувствието на отрочето си още от люлката. Трябва да си убийствено изобретателен и поне малко жесток. А защо не Хеликоптер? Вероятно малкият Вeнти ще нарече така сина си. Забележително! Вентилатор Хеликоптеров Вагинян. Защо не?!

6. Дердидас
За всички, които не говорят немски език, Der, Die и Das са определителните членове там. Явно мама и тате здраво са били затънали в изучаването на езика в дните преди наследника им да се появи на бял свят.

7. Джинтоник
Това вече е разбираемо. Баща му е бил мъртвопиян, когато горкият Джинтоник се е появил на бял свят. Можем само да се надяваме, че алкохолишкото име не е начертало алкохолишка съдба за малкия Джин. Или голям джин?

8. Другоблиз
Тук някой определено е прекалил с интерпретациите. Всичко си има граници! Единственото смислено обяснение е, че чужда дойка е кърмила злощастния Другоблиз. Не дай си Боже това да е едно от онези така наречени "пожелателни имена".

9. Звездолет
Родителите на този младеж определено са си падали по фантастичните филми. Може би малко са избързали във времето. Е, все пак могат да му викат Звезди.

10. Петиконгрес
Класически пример за алено кръщене от Татово време. С такова цветущо име бъдещето на Конгресчо е било в кърпа вързано. Жалко че бутнаха строя. Сега сигурно щеше да е поне партиен секретар.

Да допълня, че познавам мъж на име Петромакс:lol:
A аз преди години се запознах с едно циганче, чието първо име беше ''Силвестър Сталуон'' - баба му ми го каза с гордост ! Познавам и един Кремчо и една Телефонка !
Не съм роднина на Амун и Бластер, но и мен името ме кефи... нещо, като нандибанди !

60/90/60, ръст 1.53 м

Винаги съм си мечтала да се казвам Куртоазия.
Хайде сега излишна скромност ! Някои ще се счупят да се изкарат мис Свят, а ти умишлено подаваш невярна информация - на бас, че си пич !
Edit: В смисъл, не че си мъж, а че си готин човек !

Тоз лаф съм го чувал, ама да ми обясниш какво е туй нещо сельодка, салатка ли е на бг... или селянка

В кауфланд виж на щанда до маслините обикновено. Има бяла и розова херинга. Аз лично много обичам и ям през ден :D

Горе