Предприемачеко разпускане!

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ами единствената която се смее на тази снимка си ти. Ако мислиш, че е нормално - ОК!
Виж какво е писала @pisara.

търговски вид и разни други заучени термини си ги задръж за твоя магазин
дали с камък или не - вероятността да я продаде е еднаква! Ти още малко ще искаш и на автомивка да я закара?
Въобще, по цял ден ли правиш това - търсиш обяви на които да се хилиш?
Не съм единствената, която намира снимката за смешна - за пореден път ръсиш глупости ! Ани я беше постнала, като забавна и аз се съгласих, че е смешна !
А на вашата логика, че щом една стока е преоценена може да се продава с буци кал по нея - нямам какво да отговоря ! Затова ще има цивилизовани държави и .....българия, Албания, Пакистан и т.н.

Не съм единствената, която намира снимката за смешна - за пореден път ръсиш глупости ! Ани я беше постнала, като забавна и аз се съгласих, че е смешна !
А на вашата логика, че щом една стока е преоценена може да се продава с буци кал по нея - нямам какво да отговоря ! Затова ще има цивилизовани държави и .....българия, Албания, Пакистан и т.н.

Пак бягаш от логиката. От стока до стока има огромна разлика. Личи си, че не познаваш пазара с авточасти и вероятно затова ти е толкова смешно. Но собствениците на автоморги биха се посмели с теб ако решиш да ги учиш как да си продават стоката в "търговски вид". В Перник има една добра борса, която върти търговия на поразия точно с подобен вид на колите и странно, но хората купуват без оглед външния вид на колата.

мислех, че ти си я публикувала
сега пуснах търсачката и в друг пост я намерих..
както и да е - въпроса ми: "кое е смешното в тази снимка" не е само към теб.

виж @pisara е наясно, но при теб нещата стоят както при масата - първосигнално
няма да помисли, няма да поразсъди

ако толкова имаш желание, пиши на човека да идеш да почистиш колата :lol: гарантирам ти, че няма да получиш отказ

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Пак бягаш от логиката. От стока до стока има огромна разлика. Личи си, че не познаваш пазара с авточасти и вероятно затова ти е толкова смешно. Но собствениците на автоморги биха се посмели с теб ако решиш да ги учиш как да си продават стоката в "търговски вид". В Перник има една добра борса, която върти търговия на поразия точно с подобен вид на колите и странно, но хората купуват без оглед външния вид на колата.
Не ме интересува пазара за блъснати коли в Перник ! Ако аз реша да продам дръжка от сешоар, ще гледам да няма кал по нея, когато я снимам за пазара ! Пък вие си търсете логика в мърлявщината на бай Ганьо !

ако толкова имаш желание, пиши на човека да идеш да почистиш колата :lol: гарантирам ти, че няма да получиш отказ
Много мило, че се опитваш, но когато си злобен си много по-смешен, отколкото, когато опитваш да си забавен ! Не се пъни, не ти се случват нещата !

Много мило, че се опитваш, но когато си злобен си много по-смешен, отколкото, когато опитваш да си забавен ! Не се пъни, не ти се случват нещата !

не се опитвам да бъда забавен..
просто осмивам напъните ти да се разграничиш от цитирам: "мърлявщината на бай Ганьо"

на никой не му пука дали че не ти харесва това, че частите са с кал
те са за да вършат работа - взимаш, монтираш и тръгваш, никой няма да си губи времето да седне да ги лъска, чисти, мие, парфюмира, боядисва, опакова и т.н.
къв проблем направи за един камък

Затова ще има цивилизовани държави и .....българия, Албания, Пакистан и т.н.

стига си плюла - като не ти харесва, знаеш къде е границата
на мен си ми харесва :p

Не ме интересува пазара за блъснати коли в Перник ! Ако аз реша да продам дръжка от сешоар, ще гледам да няма кал по нея, когато я снимам за пазара ! Пък вие си търсете логика в мърлявщината на бай Ганьо !

Аре по-леко с тона моме. Много па се палите като не разбирате от даден бизнес. Но, да, я по-добре се фръцни като ощипана госпожица, че има хора, които не ти се връзват на акъла.

стига си плюла - като не ти харесва, знаеш къде е границата
на мен си ми харесва :p
Така е ! Затова тия, дето не обичат мърлявщината избягаха, а тук останаха само циганите и любителите на циганията и ако има все още някой дето не я обича, циганолюбците бързат да му посочат вратата !
И не аз направих проблема - аз се смях на поредната родна картинка, ти си тоя, дето и на ''добър ден'' скача на бой и си автор на конфликта ...за кой ли път ! И последно, умнико: И тенджерата върши работа, ама не тия продават с кални камъни вътре ... и тва сигурно много те дразни!

Айде пак негативизъм се сипе.
Влезте в този позабравен(поне от мен) сайт и разпуснете малко, колеги: Seir.bg :)

От: Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Първият костум е много по-як от този - Версачето си е Версаче, пък и предницата е уникална - обзалагам се, че втори такъв в бг няма.

Променям си залога - най-вероятно имаш някаква афилиейт програма с раздел "Кич" на продавалника (олх-то) и получаваш комисионна за всеки пробутан уникат от тази категория.

А ако си вземеш роклята на ромското булче, ще имаш розов прозирен плат за поне 2 навеса. Доста изгодна оферта.

От: Предприемачеко разпускане!

Половината тук плачат за физическо превъзпитание :twisted:

Половината тук плачат за физическо превъзпитание :twisted:

Така:
[video=youtube;D4KnbXUgRr8]http://www.youtube.com/watch?v=D4KnbXUgRr8[/video]

Или така?:
[video=youtube;72hHs8P-5jA]http://www.youtube.com/watch?v=72hHs8P-5jA[/video]

Американец- ветеран от армията води дела за да му бъде разрешено да се ожени за лаптопа си, който му носи повече сексуално удоволствие от реална жена. Според Крис Севиър, щом може хомосексуални двойки да сключват брак, същото трябва да му бъде позволено и на него. За пример е дал жената, която се омъжила за делфин и китаец, който сключил брак с картонена фигура приличаща на него. :D

Време е да помислим и ние с кого да сключим брак

П.П Преразказах го от Дейли Мейл

Имаше един, който го бяха хванали да прелюбодейства с коза и затова го бяха накарали да се ожени за козата. Ожени се, но след време "булката" глътнала някаква найлонова торбичка и умряла. Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!

Имаше един, който го бяха хванали да прелюбодейства с коза и затова го бяха накарали да се ожени за козата. Ожени се, но след време "булката" глътнала някаква найлонова торбичка и умряла. Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!
Ето затова не трябва да се изхвърлят безразборно найлонови торбички ! Сега човека е вдовец, а на вас ви е смешно... Радвам се да ви видя и двечките, а къде са мъжовете от форума ?

От: От: Предприемачеко разпускане!

П.П Преразказах го от Дейли Мейл

вземи преведи нещо полезно
този пълнеж не го е превеждал никой (най-много някой долнопробен сайт) освен теб...помисли защо

Наздраве,
от месец почти съм селянин, не съм виждал жена...
Айде ако някоя предприемачка се прежали да се обади...
че както съм насъбрал не и мърдат едно 3-4 минути полущастие.
Ани&Бани особенно?

Даже свалям критерия до 50 килограма максимално и дори нямам претенции за цвят на косата?

Последно редактирано:

Ето затова не трябва да се изхвърлят безразборно найлонови торбички ! Сега човека е вдовец, а на вас ви е смешно... Радвам се да ви видя и двечките, а къде са мъжовете от форума ?

И аз се радвам да ви видя, женичките - всичките :D

Обаче наистина днес забелязвам, че откак поканих бластера на кафе, не мога да го засека изобщо :)

И аз се радвам да ви видя, женичките - всичките :D

Обаче наистина днес забелязвам, че откак поканих бластера на кафе, не мога да го засека изобщо :)
Ама наистина се изгуби тотално тва момче, и на мен ми липсва ! Радвай се, че е изчезнал само след покана за кафе, а не след обяснение в любов, което е крайно унизително ! Забелязвам, че Норт пак се държи грубо с Ани и единственото обяснение за това повтарящо се действие е, че я е поканил на кафе, а тя не е откликнала. Надявам се Амуньо, като неин обожател да се изяви кавалерски и да защити своята Дулсинея ! Уни също липсва ! Ако се е самоубил без да ме покани да се присъединя, няма да му го простя !

Горе