Виж, аз може да съм хейтър, но когато видя успех - не завиждам, а се вдъхновявам от постигнатото. За жалост в тоя форум тия дето имат / са имали някакъв успех или не пишат, или отдавна въобще и не влизат.
В крайна сметка така и не видях от големите ти хвлебствия за безброй направени сайтове на не знам си какви важни фирми - какво точно си направил? Дай един поне, да не е без хич.
Ти видя какво съм направил аз - боклук/небоклук, оптимизиран/неоптимизиран (квото и да имаш предвид с това) и т.н., това нещо съществува, има си доволни клиенти, които
@Begemot нарече "просто патки" или нещо подобно, а също така и дава хляб на около 10 души. Да, със сигурност това не е технически или визуално най-перфектният сайт на света, но точно дневните предизвикателства, развиването на бизнеса като цяло (не само технологично) е това, което прави цялото начинание интересно и което ме кара да продължавам да се занимавам с него, а не да го продам и да си гледам кефа известно време. Те първа предстоят добавяне на нови функционалности, редизайн на целия сайт и т.н. Защото до този етап аз съм гонил валдириането на идеята. Валидирането не изисква перфектен сайт, чуден дизайн и някакви чудеса - изисква да направиш продукт, който хората искат. Тогава и най-отвратителния сайт на света да им дадеш - те ще се редят на опашка, ще търпят падане на сървъри и т.н. работи просто защото това, което предлагаш, има стойност за тях. В този ред на мисли сме имали 3-4 случаи при които при пускане на нов продукт сайтът се е сривал от прекалено много трафик - безспорен технически гаф, но и безкрайна радост, че сме успели да предизвикаме такъв интерес.
И не на последно място - от цялото това начинание има и някаква добавена стойност за обществото. Миналата година подкрепихме БЧК при кампанията им за набиране на средства за COVID, този месец предстои да подкрепим фондацията Една от 8 (
https://ednaot8.bg/) в тяхната мисия да помагат на жени с рак на гърдата.
Какви обороти/печалби прави няма голям смисъл да обяснявам в тоя форум, защото както
@Blinky каза - само вдигаме хейт левела на дребните душици като теб и затова този утопично замислен раздел "Успей с нас" ще си стои празен. Но не това е най-важното в случая.
Важното е, че някой някъде прави нещо, което:
1. Дава хляб на N на брой хора, занимаващи се с този бизнес като служители и на още X * N индиректно, които работят в бизнесите с които си партнираме
2. Подпомага някакви обществени каузи, които хората, занимаващи се с този бизнес, приемат като лични
3. Помага и на други бизнеси от локалната икономика в лицето на немалкото български козметични брандове с които си партнираме
Това нещо може да е "боклук" за теб, но май накрая истинският боклук си оставаш ти.
Както и да е - чакам те на адреса, както обеща. Може би на живо си една идея по-нормален, ще се радвам да си поговорим и евентуално да има някакъв смислен диалог, тук е ясно, че няма да се получи.