Vbarlakoski
New Member
От: Прекалено изразходвано процесорно време ! Мнение за 2 плъгина ?
На rila съм. Ще видим утре, пак да кажа
На rila съм. Ще видим утре, пак да кажа
Вчера с 4000 по-малко посещения, и 90.63мин процесорно време. бих казал че има ефект.
Ехеее, това е добре. Значи прав бях като казвах, че проблема не е в Суперхостинг, а е в оптимизацията на сайта. И в тоя ред на мисли v0id и Petko Voivoda не бяха въобще прави да те убеждават, че проблема е в хостинга, изненадан съм, че пишат по тема, по която въобще не разбират!
...Ей при coolice мога да ти покажа скрийншот 240 онлайн на хостинг от 3 евро. ...
...и без това почти съм те игнорирал...
В суперхостинг е проблема ти си изключение. Не може 10 човека да се оплакват 1 да казва, че няма проблем и да не е проблема в тях. В случая ти си изключение явно си на сървър с по малко клиенти не знам как да го обесня обаче има много недоволни. Също така зависи и темата, която използваш за сайта си някой са по оптимизирани други не са толкова оптимизирани. В началото с колегата hristo.iliev бяхме преместили hooliganstv при суперхостинг на най големия план споделен хостинг и още същия ден (даже не се бяха обновили днсите хубаво) му писаха да ъпгрейдва на VPS ... , така че каквото и да казваш за суперхостинг всички ние знаем, че не струват.Ами честито значи, имаш сравнително добър сайт и евентуално потенциал да се развиваш.
Само не разбирам защо се хвалиш с нещо, което лесно може да се постигне от всеки? Хвали се с нещо, което трудно може да се направи и което е при ограничени, лоши условия.
Хвалиш се с 240 онлайн при coolice? А пък на мен толкова ми беше минималния трафик, на Суперхостинг, сайта е на така мразената от всички система Уордпрес, на споделен хостинг, а не на VPS?! И сам ще те оставя да си отговориш на въпроса дали съм виждал 1 000 онлайн!
А може би е крайно време съвсем да ме игнорираш? А?! Така поне няма да се дразниш когато те хващам в крачка и посочвам грешките ти!
И въобще, ама ни най-малко не ме интересува колко стаж имаш, след като аз се оказах прав, и конкретния проблем не е от Суперхостинг, а се дължеше в оптимизацията на сайта!
Също така зависи и темата, която използваш за сайта си някой са по оптимизирани други не са толкова оптимизирани.
Ами честито значи, имаш сравнително добър сайт и евентуално потенциал да се развиваш.
Само не разбирам защо се хвалиш с нещо, което лесно може да се постигне от всеки? Хвали се с нещо, което трудно може да се направи и което е при ограничени, лоши условия.
Хвалиш се с 240 онлайн при coolice? А пък на мен толкова ми беше минималния трафик, на Суперхостинг, сайта е на така мразената от всички система Уордпрес, на споделен хостинг, а не на VPS?! И сам ще те оставя да си отговориш на въпроса дали съм виждал 1 000 онлайн!
А може би е крайно време съвсем да ме игнорираш? А?! Така поне няма да се дразниш когато те хващам в крачка и посочвам грешките ти!
И въобще, ама ни най-малко не ме интересува колко стаж имаш, след като аз се оказах прав, и конкретния проблем не е от Суперхостинг, а се дължеше в оптимизацията на сайта!
Не се хваля пич, просто коментирам с цифри....
Сигурно имат хубав сървър за теб специално, сигурно имаш специални условия като тяхно рекламно лице знам ли ?