Оферта е само за членове на този форум! Приемам други поръчки единствено ако някой от тук присъстващите е препоръчал човека.
Та да карам направо:
Пиша статии на български език за 10 лв, на английски 10$, а на немски за 10€.
Какво ще получите?
- Качествена и уникална статия
- 3 картинки точно подбрани по темата. Всяка от тях ще е дам с ключова дума, фраза, която е подходяща за темата по статията и има достатъчен брой търсения.
- Пиша с желание, но когато ми дойде музата. Поради тази причина си давам срок от 48 часа след приемане на поръчката.
- За колеги, с които не съм работил взимам парите предварително. А за тези, с които съм - след получаване на статията.
- Минимална дължина - 200 символа... опа думи де 8)
- Тематика: аз ще преценя и ще Ви кажа дали ще мога да напиша статия.
Какво можете да очаквате?
- Да получите коректно отношение от мен.
- Да изпълня поръчката си в срок и според критериите.
- Да откажа поръчката ви без да давам обяснение! (прочети го пак)
Как ще процедираме?
- Примема PayPal, ePay, банков превод.
- Приемам поръчки единствено до края на февруари. След това спирам.
- Форма на контакт - единствено на ЛС, а ако си прекалено нов и не можеш да пращаш -> пиши в темата, че си изпратил e-mail на следния адрес: nov_sait [@] abv.bg със заглавие "Скъпи статии".
Ревюта НЯМА! Мой проекти... хм, защо не погледнете коментарите за книжката ми "37 ефективни начина да УДВОИТЕ продажбите си!" (който е прочел книжката, а не е дал своето мнение и е обещал... какво чака още? )
П.С. Не мисля да пиша повече в темата. Ако някой има интерес да пише ЛС, а който иска да си чеше езика/пръстите нека го прави. А ако има грешки... халал да са
Та да карам направо:
Пиша статии на български език за 10 лв, на английски 10$, а на немски за 10€.
Какво ще получите?
- Качествена и уникална статия
- 3 картинки точно подбрани по темата. Всяка от тях ще е дам с ключова дума, фраза, която е подходяща за темата по статията и има достатъчен брой търсения.
- Пиша с желание, но когато ми дойде музата. Поради тази причина си давам срок от 48 часа след приемане на поръчката.
- За колеги, с които не съм работил взимам парите предварително. А за тези, с които съм - след получаване на статията.
- Минимална дължина - 200 символа... опа думи де 8)
- Тематика: аз ще преценя и ще Ви кажа дали ще мога да напиша статия.
Какво можете да очаквате?
- Да получите коректно отношение от мен.
- Да изпълня поръчката си в срок и според критериите.
- Да откажа поръчката ви без да давам обяснение! (прочети го пак)
Как ще процедираме?
- Примема PayPal, ePay, банков превод.
- Приемам поръчки единствено до края на февруари. След това спирам.
- Форма на контакт - единствено на ЛС, а ако си прекалено нов и не можеш да пращаш -> пиши в темата, че си изпратил e-mail на следния адрес: nov_sait [@] abv.bg със заглавие "Скъпи статии".
Ревюта НЯМА! Мой проекти... хм, защо не погледнете коментарите за книжката ми "37 ефективни начина да УДВОИТЕ продажбите си!" (който е прочел книжката, а не е дал своето мнение и е обещал... какво чака още? )
П.С. Не мисля да пиша повече в темата. Ако някой има интерес да пише ЛС, а който иска да си чеше езика/пръстите нека го прави. А ако има грешки... халал да са