По новия ГПК могат да ти връчат съобщение или призовка по много различни начини: лично, на друго лице, чрез залепване на уведомление, чрез публично обявление, дори по телефон, факс или е-мейл.Теб май до сега не са те съдили? А?
Всички официялни комуникации с държавата стават по пощата с препоръчано писмо или куриер. Сроковете почват да течът от момента на приемане на изпратеното срещу подпис. Това което си написал е несериозно!
Не е така. Първо те призовават.Какви призовки какви глупости,ако си бил незаконен ще влязат у вас ще те арестуват 7-8 пъти,докато стане като в Холивуд,ще се осмихнеш на камерата и ще те гледаме по бтв
По новия ГПК могат да ти връчат съобщение или призовка по много различни начини: лично, на друго лице, чрез залепване на уведомление, чрез публично обявление, дори по телефон, факс или е-мейл.
Ако някой го интересуват процедурите - да чете ГПК от чл. 44 до чл. 50 (вкл.)
Аз си мисля така и така са почнали - да е на лотариен принцип. След Спорт Тото, да се завърти и една сфера, като се изтеглят номерата така, че да образуват едно ЕГН.Всеки може да напише какъвто си иска имейл на whois. Това звучи много яко, на който е написан имеила него викат.
несериозни вика - те ме съдят от тия данни на тебе несериозно ти се струват хаха
В същност има начин. Може да поискаш разпечатка от мобилния оператор за този ден в колко часа някой е говорил от този телефон
Обаче не можеш да се измъкнеш, ако ти пишат акт за това, че си бил без колан. Могат да те арестуват даже за неизпълнение на полицейско разпореждане - например казали са ти да излезеш от колата, но ти не си излязал.
кажи за какво беше цялата разправия