Прилича ли на звезда Блинки, или просто Петя е голям майстор на фотошопа?

Уааа, баси нарциса - цяла тема за снимката си напрай!
@nandibandi, още турбинно лечение на егото му трябва, сипи му!:)
-----
мустака е Бенисио
-----------------------
Оо, това е в ниските обороти още. :)
Съгласен съм!:)

Имам някакви спомени от снимка на Блинки преди години - няма прилики с Бенисио.
Просто на тая снимка е ползван някой от гадните фотошопски филтри, сенките са набримчени и на практика го е загрозила май.

Имам някакви спомени от снимка на Блинки преди години - няма прилики с Бенисио.
Просто на тая снимка е ползван някой от гадните фотошопски филтри, сенките са набримчени и на практика го е загрозила май.
Ц! Ти направо я приключи тая тема. Досадник!:(

Дай някой интересен и известен филм с него, ще се радвам да се ограмотя.

Можеш да избираш от огромната му филмография. https://www.imdb.com/name/nm0001125/

Със сигурност си гледал "обичайните заподозрени" - култов и много любим. От времето, когато се правеше истинско кино, а не негро-джендърска пропаганда. 21 грама и Трафик са също много добри. Все се каня да видя и Сикарио, ма още не съм.

п.с. Сега като му погледнах филмографията си връщам назад думите, че се снима сам в стойностно кино. Снимал се е в Тор, Пазители на галактиката, авенджърс, стар уорс и всичката комерсиална бълвоч. Не знаех, щото не гледам такива дъвки за очи.

Уааа, баси нарциса - цяла тема за снимката си напрай!
@nandibandi, още турбинно лечение на егото му трябва, сипи му!:)
-----
мустака е Бенисио
-----------------------

Съгласен съм!:)
Да, да отделя малко спама от темата. Никакво его не ме гони, просто самоирония и базиците са добре дошли за всякаква компания, нали?
п.с. Сега като му погледнах филмографията си връщам назад думите, че се снима сам в стойностно кино. Снимал се е в Тор, Пазители на галактиката, авенджърс, стар уорс и всичката комерсиална бълвоч. Не знаех, щото не гледам такива дъвки за очи.
Ти пък, нищо не каза. Това са от топ филмите в съвременното кино. :)

Да, да отделя малко спама от темата. Никакво его не ме гони, просто самоирония и базиците са добре дошли за всякаква компания, нали?
Разбира се. Моето е част от бъзиците.:)

Именно! Тъжно, нали? :cry:
Не мисля. Според мен са неангажиращи и забавни. Не са вложили много мисъл, но все пак говорим за нещо, което е трябвало да създадат от комикс. Авторите на книги и сценаристите са две различни професии и лесно може да се прецени кои от тях имат повече въображение и поглед над света, представяйки ги така, че да ангажират публиката.

Не мисля. Според мен са неангажиращи и забавни. Не са вложили много мисъл, но все пак говорим за нещо, което е трябвало да създадат от комикс. Авторите на книги и сценаристите са две различни професии и лесно може да се прецени кои от тях имат повече въображение и поглед над света, представяйки ги така, че да ангажират публиката.
Блинки, комиксовите екранизации са подходящи за 10 годишни деца. Тъжното в случая е, че публиката в по-голямата си част е на точно такова интелектуално ниво.

Категорично не съм сноб, защото не харесвам и прекалено арт изпълненията като филмите на Ларс Фон Триер, например. Вкусът ми за кино държи златната среда - разбираем и интересен сюжет, който по възможност да бъде красиво реализиран.

В момента по-добро качество предлагат сериалите, затова интересът ми е изцяло насочен натам.

Нанди, нали се сещаш, че един човек избира филма според настроението си, а това колко е интелигентен е съвсем друг случай. Комикс екранизациите са от типа детски истории, с много ефекти и не много мисловен процес, който трябва да вложиш при проследяването на всичко във филма. ;) Предполагам ще се съгласиш с мен тук. :)

За мен баш майсторът на фотошопа е @donsavage. :) Златен е! @Blinky, защо не покажеш Левския аватар, може пък да не е толкова "Сталински". ;)

...
Исках да изпъкнат чертите, но е явно че не съм гений... :)

За мен баш майсторът на фотошопа е @donsavage. :) Златен е! @Blinky, защо не покажеш Левския аватар, може пък да не е толкова "Сталиснки". ;)

Разбира де, ето другия вариант, който Петя ми прати.

Тук все едно имам запек. :) Но това е от поговорката "Магаре седяло, магаре излезнало". Не си щадете коментарите.

Докато не видим оригинала не може да твърдим нищо със сигурност.

Развил съм някаква неприязън към тия дефолтните филтри - маса време си играеш с тях, по някое време решаваш че се е получило интересно... и като го погледнеш след някой и друг месец и вече мислиш другояче.

Докато не видим оригинала не може да твърдим нищо със сигурност.

Развил съм някаква неприязън към тия дефолтните филтри - маса време си играеш с тях, по някое време решаваш че се е получило интересно... и като го погледнеш след някой и друг месец и вече мислиш другояче.
Ще го пусна оригинала. На коя точно снимка искаш оригинала?

Тази снимка има история, за това може би изгледжам така. :)
Давай, разказвай. Може по историята да се направи филм, в който Дел Торо ще играе главната роля. Въпреки, че аз лично не виждам никаква прилика.

Горе