$INeed$
Well-Known Member
Здравейте група. Абе някой забелязал ли, че от някъде 3 дни, може би от 17-ти пощата нещо тотално е сдухала. Получаването на писма от чужди пощи, най-вече домейн мейли става бавно, дори малко невъзможно. Не ме разбирайте погрешно, не съм си пикал толкова в мозъка да разчитам на abv.bg пощите, но много мои клиенти ме питат дали нямат проблеми. Казах им, че още с регистрацията в abv за услугите им започват проблемите им в живота. По-продънена и лайм услуга не съм имал, а съм имал поща в AOL.
Не знам кой наивник би разчитал бизнеса му да разчита на пощи в abv.bg или mail.bg. Говоря цялата му бизнес кореспондения, автоматични писма и какви ли още не важни да ходи там? Тия хора е редно да се ориентират навреме. Имате ли такова наблюдение последните дни? Аз го имам откакто съществуват, но тези дни изпищяха много.
Не знам кой наивник би разчитал бизнеса му да разчита на пощи в abv.bg или mail.bg. Говоря цялата му бизнес кореспондения, автоматични писма и какви ли още не важни да ходи там? Тия хора е редно да се ориентират навреме. Имате ли такова наблюдение последните дни? Аз го имам откакто съществуват, но тези дни изпищяха много.