Евтиното винаги излиза по-скъпо! Вземи си един VPS и зарежи тази споделена идиотщина!То се оказва, че големия проблем идва от някакъв проблем в сайтовете и като цяло от WP, защото генерира много inodes, трябва това да реша за жалост, за да може да си го преместя на спокойствие, където и да е.
Точно това се оказва проблема.Ревизирай и броя размери за медията.
Особено ако ползваш фенци тема която генерира 20 различни размера за всяка картинка.
Виж кои реално ползваш и всички други ги спри и след това регенерирай тъмбнейлите.
За това ли не обичаш и кирилицата. Че и с 4-ка. Сина ми на 3 пише така.dale4 ot bg hosting companies ; )
Оправи, чисти и определено си намери ново местенце за сайтовете. Поне това те накара да се замислиш за хостинга ти.Точно това се оказва проблема.
Имаш право, интересното беше, че суперхостинг два пъти категорично ми казаха, че няма никакъв проблем в сайтовете ми, записите на файловете и т.н., дори единия път ги попитах дали могат да погледнат дали случайно едно изображение не се записва в няколко различни размера от самата тема която се ползва..и отговора беше че са направили проверка и няма такова нещо.За това ли не обичаш и кирилицата. Че и с 4-ка. Сина ми на 3 пише така.
Оправи, чисти и определено си намери ново местенце за сайтовете. Поне това те накара да се замислиш за хостинга ти.
Аз такова за jump-a се бъзиках.Имаш право, интересното беше, че суперхостинг два пъти категорично ми казаха, че няма никакъв проблем в сайтовете ми, записите на файловете и т.н., дори единия път ги попитах дали могат да погледнат дали случайно едно изображение не се записва в няколко различни размера от самата тема която се ползва..и отговора беше че са направили проверка и няма такова нещо.
Както и да е, наистина се замислих за хостинга и съвсем скоро ще правя местене. Благодаря на всички!
Масовката иска с 150/250лв. на година да използва хостинг и като си инсталира или му инсталират един wp или opencart за всяко нещо да спами съпорта. Ама защо ми дава тази грешка, ама защо бави ама защо това защо онова... Говоря от личен опит за последните 7-8 години. Или искат оферта за сайт ама да не е custom защото е скъпо но да е бързо ама opencart / wp - woo ала бала ама да има функционалност като custom но да е под 1000лв. и ако може за първата година и хостинг и домейн да включва и "гаранция-поддръжка" поне 6 месеца. Болен народ, подобни примати дори и със saas платформи не могат да се оправят но иначе са остроумни и във facebook групите и из форумите знаят много да пишат. После търсят някой да им направи нещо и ако ти за примерно Х сума му предложиш нещо много добро и има още 10 предложения като дори и с 50лв. някое да е по евтино но няма да включи и 30% от това което ти си предложил той отива там. И после почва да се оплаква как го мотали/ограбили и да пише тъпотии. Ами на такива хора не трябва да им се обръща внимание. Има прекалено много "дигитални агенции" в днешно време които правят [РЕКЛАМИ, САЙТОВЕ, СЕО] = никога не са се сблъсквали с Facebook Api - Snap CAPI, Писане на истински код, знае че "СЕО" е линк/alt tag/sitemap. И предлага цена започващи от 200лв. Хората си мислят wayyyy оня там ни къпе за 2-3-5 хиляди лева а масата предлага 200-300-500...@$INeed$ ниска цена търсят само хората, които в дългосрочен план не искаш да са ти клиенти. Те гледат на хостинга си като разход, а не като инвестиция. На съпорта гледат като на ратаи, които трябва 24/4/365 да са на линия за да отговорят на всеки въпрос. Включително и онези, на които има по 10 отговора в knowledgebase-а. Човек с идея и план първо няма да гледа на хостинга като разход, а като инвестиция носеща му пари. Второ, ще е съвсем наясно, че съпорта не му е мащеха дето да го обгрижва, и не на последно място, ако му е важно това което прави, ще си вземе един девелопър, след като не разбира от тия работи самият той.
Я обясни какво е сериозен проект и защо не се ползва споделен хостинг за такъв и с какво рандом VPS е по-добър?сериозни проекти не се подкарват на споделен хостиг
Амин, братко.Докато има кой да подбива цените и да се предлага за жълти стотинки няма да се оправим.
Нагледах се в този форум на "магьосници" знаещи как се инсталира тема на WP и как за 200-300лв щели да реализират всяко желание на клиента за 1-2 дена
колеги, казаха ви го, но и аз ще го кажа пак - сериозни проекти не се подкарват на споделен хостиг и не може да се иска от съпорта да ви поддържа нещото! Договаряте се за месечен абонамент с девелопъра плюс цена за нововъведения и това ще държи проекта ви жив и печеливш.
това с рандом VPS не съм го казвал а относно как се дефинира сериозен проект не смятам да го коментирамЯ обясни какво е сериозен проект и защо не се ползва споделен хостинг за такъв и с какво рандом VPS е по-добър?