Първо с написанато от теб за пореден път се обеждавам че ти си в Тотална заблуда относно Хостинг сайтовете и техния начин на работа и печалба, а говориш наизуст.:mrgreen:
Вече ти обясних в тази тема:
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=9413&page=3[url]http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=9413&page=3[/URL]
ще го направя и сега
====================================
Програмите които аз съм представил а и останалите които съм пробвал не работят на описания от теб принцип и не се спира свалянето по средата чието продължаване да изисква изпращането на СМС
Единствената връзка със СМС при тези програми е възможността да си закупиш ПРЕДВАРИТЕЛНО премиум акаунт за малък срок примерно 1 или 3 дни изпращайки СМС вместо да платиш през PayPal
=====================================
Второ $15 на ден а не на месец ги правех при старата система на плащане от хотфайл, а и ги направих миналия месец от закупени Премиум акаунти в Шарематрикс
Пари макар и по малко Изкарват 90% от занимаващите се с хостинг сайтове не само притежателите на музикални портали, за разлика от Афф. програмите където този процент е не повече от
3
Защо не пуснеш една тема Колко от юзерите във форума са получили пари от хостинг сайтове и колко от афф. програми.
Реалния процент ще бъде най-малко
50 към 1
Трето малоумници не са тези които си губят времето с хостинг сайтове защото изкарват реални пари, а занимаващите се Афф. програми защото 95% от тях Лижат Сладолед през Целуфан и се радват на останалите 5% които консумират Истинския сладолед
Четвърто за да показваш респект към някои той трябва да подходи със същото към теб.
След като си изтрил моят пост Изтрии и поста на
МАЛОУМНИЯ ГЛУПАК scorpiass за който беше предназначен, защото проявата на ДВОЙНИ стандарти не говори никак добре за ТЕБ и тезите които защитаваш а признак на
БЕЗПОМОЩНОСТ
PS:
Знам че ИСТИНАТА БОЛИ, но тя е такава каквато е и трябва да приемеш в противен случай ти остава само да триеш постове, но така няма да убедиш 95% от юзерите във форума загубили си времето с Афф. програми и накрая изпили една студена вода