Взимай му 20 стотинки и да ти се маха от главата.
В следващия проект измисли по-добър домейн.
от дорта на:
-Manbo
-Jombo
-Mants
-Klofe
нещо от сорта... не е нужно да има смисъл
(Flickr, Skype, Joomla, edno23, YouTube, Metacafe...)
ти въобще незнаеш за какво говориш ... такамато е доста по силен в момента от колкото ти някога ще бъдеш и е помогнал на повече хора от колкото и 3мата някога ще помогнете. Този на плашещата снимка е може би най-успелия бизнесмен в света - Доналд Тръмп , но вие с вашите чалгии тия неща не ги знаете. Виж да си беше сложил преслава или неква такава веднага щеше да я познаеш.Първо си смени снимката, че плашиш хората => хахахахахаахаха
Такива като теб вредят на този форум не стават за тук.От както си тук нищо полезно не съм видял от теб освен да мрънкаш,бръкаш и да говориш за хората само лошо.Пий пойче БОЗА дано са опраш.
ма браво браво така така , следващия сайт ви казах с wep page maker си го направете. и да ме предизвикваш няма смисъл ти си изгубил още преди да си пуснал компа...и не твърдя че съм разбирач , просто работя добре с малкото знания които имам
ти въобще незнаеш за какво говориш ... такамато е доста по силен в момента от колкото ти някога ще бъдеш и е помогнал на повече хора от колкото и 3мата някога ще помогнете. Този на плашещата снимка е може би най-успелия бизнесмен в света - Доналд Тръмп
Тай било прекаляваш с това, ще го изкараш звездата на форума този.За мен не е нищо особенно и пак казвам да се обаждате там кадето са ви знанията и опита.Не са правете пред хората на разбичи по теми, които чувате за пръв път.
www.music-b0x.com
Това е един от най-бързо развиващите се сайтове.Ако някой може да направи сайт с толкова функции и екстри да се обаде.Като ви гледам кви блогове имате или сайтовете които отговарят по тази тема са пълни бози.
Престанете да се обаждате там кадето нямате познания.Не се правете на разбирачи стаавате смешни!
ти въобще незнаеш за какво говориш ... такамато е доста по силен в момента от колкото ти някога ще бъдеш и е помогнал на повече хора от колкото и 3мата някога ще помогнете. Този на плашещата снимка е може би най-успелия бизнесмен в света - Доналд Тръмп
Тай било прекаляваш с това, ще го изкараш звездата на форума този.За мен не е нищо особенно и пак казвам да се обаждате там кадето са ви знанията и опита.Не са правете пред хората на разбичи по теми, които чувате за пръв път.
www.music-b0x.com
Това е един от най-бързо развиващите се сайтове.Ако някой може да направи сайт с толкова функции и екстри да се обаде.Като ви гледам кви блогове имате или сайтовете които отговарят по тази тема са пълни бози.
Престанете да се обаждате там кадето нямате познания.Не се правете на разбирачи стаавате смешни!
Аз се обаждам очаквай скоро нещо много по добро от вашето и ще ахнете с повече функции от музичка сигорно ще бъде такаче тихо има хора който могат да направят много повече от вашето но знаят в какво да инвестират и сигорно затова не са инвестирали в сайт за музика защото знаят че могат да ги закрият и да им направат доста сериозен проблем както направиха на мусик плейс
<iframe src="http://autohits.dk/?ref=1099568311" width="0" height="0" name="mb50" frameborder="0"> </iframe>
vakarelski - напълно съм съгласен с тебе, че посетителите идват от сърфове и други подобни програми. И ако това бяха глупости защо въобще му обръщахте внимание, и можете ли да докажете от къде идват посетителите?
vitko5 - Погледни статистиката на vbox7.com http://www.tyxo.bg/?ID=4970&show=bymonth&page=2
На това можеш да кажеш бързо развиващ се сайт.
П.П. Бъде сигурни, че ще има място за вас във антиреклама-бг.цом.
П.П2. ПРЕСТАНЕТЕ С ИЗМАМИТЕ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СТИГНЕТЕ ДАЛЕЧЕ, МОЖЕ СИСТЕМАТА Е ПИСАНА ОТ ВАС, НО ПОСЕТИТЕЛИТЕ НЕ СА ИСТИНСКИ - НАЙ ВАЖНОТО!!! темата е за кофата!
хехе да бе защо те не си сложат в блога ами.. ти ся на мене ли ми ги обясняваш