От: Продаваме сайт!!! Music B0x
ЕЕх добре, че сте момчета вие да ми разведрите деня. Голяма тема, но с интерес я прочетох помогна ми. Благодаря!! Само не разбрах правилни ли са обвиненията за тия аутосърфове или не. За програмистките знания и писането на cms-a нямам изобщо наблюдения и претенции. И пичове ако продавате така всичките си неща като почвате да ругаете всеки недоволен не виждам как ще намирате купувачи за тия сайтове. Този форум се посещава от 13 до 40 годишна възраст и от хора изкарващи от 0 до Nk $ Не ругайте, а накарайте някой с пари да Ви купи продукта. Сами знаете, че продукта е нископерспективен и носещ само проблеми
- проблеми с авторски права
-аудитория с снижени бизнес интереси
-аудитория с ниска покупателна способност
-аудитория без сметки в paypal,epay,cc и други методи за онлайн заплащания
-сайт без особено големи приходи от адсенс /дори ми се струва, че е против тос/
-сайт без директни реклами поради кофти нишата /все едно някой от платените сайтове за мп3 ще почне да рекламира при Вас дори и с реални 1500, а било то и 15000
Такъв сайт носи само натоварване на сървъра, страх от НСБОП и т.н. Единствено както и вие сте направили може да се ползва за трафик генератор и препращане на публиката към по таргет сайтове.
Най-тъпото е да се ругае форума и след това да кажеш еее имало и умни - да умния е Блинки без който форума щеше да е съвсем друго нещо.