Блога е на една година, темата е за здравословния начин на живот, посещения около 100 уникални на ден и над 65 публикации, не му искам много вие преценете колко заслужава.
Ето го и блога ЦЪК Плащане ePay
Проблема е там, че ти му предлагаш 30 лева, ако ти докаже уникалните, тоест ако се окаже, че всичко е наред, тоест да не е както ти казваш в този последен твой пост, ти пак ще му дадеш 30 лева. Което според мен е обидно.
Здравейте на всички!
@cecipenev Благодаря за оказаната подкрепа найстина съм положил труд и съм се постарал да изградя такъв блог че да е интересен за читателите, но действително просто няма как да му взема нито сто нито двеста лева, защото както @Sammy написа дизайна ми е фрее, статиите повечето са написани, но разбира се има и дублирани не отричам просто са важни и за това присъстват и в моя блог за да се прочетат от повече хора, проблема с индексирането дойде когато смених името на блога много гадно се прецаках, по социалните мрежи(конкретно свежо) имам няколко линка и всеки един от тях е влезнал във свежите ето доказателство от моя профил ЦЪК , статистиката ми се прецака и я махнах преди около 2 седмици до тогава правеше около сто уникални сега може и да е паднала и на 10 незнам не му искам много пари просто целта ми е да го дам на някой който ще го разработва и за напред и ще пише интересни и любопитна информация полезна за посетителите.
Хм, как така си махнал статистиката, като кода е още на сайта :? Покажи статистика и тогава продавай.. всеки може да каже, че блога му прави по 100 уникални на ден ама как ще го докажеш?