Продавам БЛОГ4Е

Fighting_Fish

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Блога е на една година, темата е за здравословния начин на живот, посещения около 100 уникални на ден и над 65 публикации, не му искам много вие преценете колко заслужава.
Ето го и блога ЦЪК
Плащане ePay
 
От: Продавам БЛОГ4Е

през ИЕ зарежда наполовина ... само през мозила действа
 
От: Продавам БЛОГ4Е

през ИЕ зарежда наполовина ... само през мозила действа
През Опера си бачка идеално.
 
От: Продавам БЛОГ4Е

важното е че през ие не ебава :)
 
От: Продавам БЛОГ4Е

Сами, 65 публикации, 100 човека на ден ти влизат, трудил се е за дизайна и кво ли още не, а му предлагаш 30 лева? не е ли нагло?
 
От: Продавам БЛОГ4Е

Ми не е нагло всъщност, ето защо:
1. Дублирано съдържание
2. Ето го дизайна
3. Никакви линкове - http://siteexplorer.search.yahoo.com/search?p=http://zdravno.blogspot.com&fr=sfp&bwm=i
4. Почти неиндексиран - http://www.google.bg/search?q=site:zdravno.blogspot.com&hl=bg&lr=&rlz=1G1GGLQ_BGBG276&start=10&sa=N
4. Съмнявам се за възрастта на блога, защото ако правеше 100 уникални на ден, щеше да има поне някакви линкове поне от социални мрежи и най-вероятно ако правеше 100 уникални, бота на web.archive.org щеше да го е прихванал и запечатал :)
 
От: Продавам БЛОГ4Е

Проблема е там, че ти му предлагаш 30 лева, ако ти докаже уникалните, тоест ако се окаже, че всичко е наред, тоест да не е както ти казваш в този последен твой пост, ти пак ще му дадеш 30 лева. Което според мен е обидно.
 
От: Продавам БЛОГ4Е

Еми според мен толкова заслужава, човека си каза, ако може някакви приходи да докаже, ще е супер, иначе това е цената според мен ;)
 
От: Продавам БЛОГ4Е

Здравейте на всички!
@cecipenev Благодаря за оказаната подкрепа найстина съм положил труд и съм се постарал да изградя такъв блог че да е интересен за читателите, но действително просто няма как да му взема нито сто нито двеста лева, защото както @Sammy написа дизайна ми е фрее, статиите повечето са написани, но разбира се има и дублирани не отричам просто са важни и за това присъстват и в моя блог за да се прочетат от повече хора, проблема с индексирането дойде когато смених името на блога много гадно се прецаках, по социалните мрежи(конкретно свежо) имам няколко линка и всеки един от тях е влезнал във свежите ето доказателство от моя профил ЦЪК , статистиката ми се прецака и я махнах преди около 2 седмици до тогава правеше около сто уникални сега може и да е паднала и на 10 незнам не му искам много пари просто целта ми е да го дам на някой който ще го разработва и за напред и ще пише интересни и любопитна информация полезна за посетителите.
 
От: Продавам БЛОГ4Е

Хм, как така си махнал статистиката, като кода е още на сайта :? Покажи статистика и тогава продавай.. всеки може да каже, че блога му прави по 100 уникални на ден ама как ще го докажеш?
 
От: Продавам БЛОГ4Е

Може да има някакъв код но просто ми показва че не може да индексира страницата и не показва нищо не знам защо се получава така.
 

Горе