От: От: Продавам дизайни - ислямско геометрично изкуство
Тук не си говорим за хобита, говорим за бизнес. Ако това й е хоби, тогава нека си се занимава, но щом сме в такъв форум, предполагам, че не й е хоби.
Различното мислене е интересно. Разбрах те и благодаря за искреността. bedrijfsbeheer
Така виждаш нещата и така ги представяш. Искаш да кажеш, че бизнесът си иска жертви и не можеш да съчетаваш полезното с приятното. За да бъдеш певица, трябва да имаш куп пластични операции например и да се вписваш в нормите. Да не говорим, че някои млади хора или се осакатяват или умират от подобни пластични операции, но бизнесът иска жертви.
За да продавам според твоите представи навярно трябва да рисувам голи тела щото те се купуват или черепи или тем подобни. Ами не ми идва от вътре да бъда печалбар явно на всяка цена и да свиря по гайдата на масовото кодирано мислене. Смятам да съчетавам полезното с приятното и не виждам лошо в това. Не крада чужди дизайни или творби и да ги предлагам. Предлагам си своето творчество. А за това колко и кога ще се купуват, колкото и когато. За всичко си има време и място и за всеки влак пътник са казали хората. За усъвършенстването си прав, човек непрекъснато се усъвършенства и променя. Темата съм я пуснала с цел да продавам, затова е в този сайт. Може и да не е било най-правилното място и време, но не съжалявам, че съм я пуснала. Има пазар тук- добре дошло, няма - пак добре дошло. Това не е единственото място, където човек може да си пусне дизайни за продаване. От три месеца някъде се пущам рисунки на няколко места . Да, имам дребни продажби засега. И не ми пречи да си ги пущам при наличие на 250 сайта за продажба на дизайни, както казва Мечо пух:Колкото повече, толкова повече. Нямам намерение да забогатявам единствено и на всяка цена само от рисунки, но клиенти винаги са добре дошли. Жива съм, здрава съм, имам и други възможности пред себе си. Това не е единствената карта на която залагам, но ми е приятно да се занимавам с тях и не правя нищо незаконно като ги предлагам за продажба, напротив постъпвам си съвсем законно. Затова не мога да разбера защо толкова се палиш? Мен този въпрос ме вълнува повече и съм по-спокойна.
За който се интересува дали ми е хоби - да хоби, което искам да превърна в професия, но не на всяка цена.
Каква е разликата между хобито и професията? Че едното е удоволствие, а другото се е превърнало в задължение ли?
Или че за хобито не си учил в училище, а за професията си учил? Като знаете колко некадърни кадри излизат от училищата и колко си купуват дипломите ... А таланта или си го имаш или си го нямаш, не се учи, той си е вроден.
Друго тук няма училища за ислямско изкуство. Мога да отворя първото, защото човек много по-лесно се развива сред други като него. Та не разбрах само защо толкова палиш? Сайта се казва предприемач и аз предприемам нещо ново. Кое не ти се вписва в личните норми и характеристики и според кого? Според кучето ми, според брат, сестра или?