starlordbg
Member
Ами с никакво, научих няколко урока и продължавам напред с домейните, които вече имам със сигурност.И сега с какво чувство оставате от целия процес на разпад и загуба на мечти?
Ами с никакво, научих няколко урока и продължавам напред с домейните, които вече имам със сигурност.И сега с какво чувство оставате от целия процес на разпад и загуба на мечти?
Какво общо имате с Power Mail OOD?Ами с никакво, научих няколко урока и продължавам напред с домейните, които вече имам със сигурност.
Нямам абсолютно нищо общо с тях. В петък късният следобед проверих дали домейнът е свободен, оказа се че е свободен, пуснах плащане за домейна, обаче явно вече са ме изпреварили и така. Просто аматьорска грешка от моя страна, която ще се старая да не се повтаря за в бъдеще.Какво общо имате с Power Mail OOD?
Защо преди плащането, още когато пуснахте темата, и след като плащането вече е извършено, и домейнът принадлежи на друг, фирмата регистрант е една и съща?
Power Mail OOD
bul Aleksandar Malinov 31
SOFIA, 1729
BULGARIA
[email protected]
359884666989
Да, благодаря, вече директно през регистър.бг ще ги пазарувам домейните.Процедурата по регистрация е ясно описана, отделно купувайте директно от регистър.бг - не знаеш кой ти следи заявката в суперите и дали няма да си хареса домейна.
Инак малко полвинчато е обяснил автора на темата, при заявка получаваш опция да запазиш домейна за 30 дни през които никой друг не може да го регистрира, автора или не го е активирал или е изтекъл, при което следващия на опашката го е регистрирал.
И сега какво ще кажеш на жена ти? Какво извинение ще измислиш за разбития проект ?Нямам абсолютно нищо общо с тях. В петък късният следобед проверих дали домейнът е свободен, оказа се че е свободен, пуснах плащане за домейна, обаче явно вече са ме изпреварили и така. Просто аматьорска грешка от моя страна, която ще се старая да не се повтаря за в бъдеще.
Да, благодаря, вече директно през регистър.бг ще ги пазарувам домейните.
Считам темата за приключила и благодаря за активността в нея.
Спокойно, имам и други домейни, които продавам в една от съседните теми, както и англоезичен сайт, който развивам та нищо не е изгубено :ДИ сега какво ще кажеш на жена ти? Какво извинение ще измислиш за разбития проект ?
Англоезичен сайт с какво разширение?Спокойно, имам и други домейни, които продавам в една от съседните теми, както и англоезичен сайт, който развивам та нищо не е изгубено :Д
.com, разбира се.Англоезичен сайт с какво разширение?
Блинки, никога не ме оставя на сухо, за мен винаги ще има $$$Много бързо изпука кинтите или май май беха плей мъни
Може ли да видим разработката?.com, разбира се.
Отново непознаване на материята. Никой от СХ няма да се занимава с .BG наясно са, че само .com има смисъл.Процедурата по регистрация е ясно описана, отделно купувайте директно от регистър.бг - не знаеш кой ти следи заявката в суперите и дали няма да си хареса домейна.
Инак малко полвинчато е обяснил автора на темата, при заявка получаваш опция да запазиш домейна за 30 дни през които никой друг не може да го регистрира, автора или не го е активирал или е изтекъл, при което следващия на опашката го е регистрирал.
Няма да можеш на световно ниво, отново имаш нужда от нова лекция, темата няма да бъде изтрита.Плей мъни, спокойно :Д иначе за сайтът поне нишата е добре. И няма да е зле някой мод да изтрие темата, че стана голямо мазало.
@DataAddicted нямам намерение да я показвам, но нишата е доста добра. И благодарение на твойте постове се замислих да регистрам търговска марка на световно ниво, така че ти благодаря за това.
Блинки, това е научен труд, който трябва да бъде запазен за бъдещите поколения.Що скапвате на хората темите, да питам аз.