starlordbg
Member
Направо ме е страх да си пусна темата с най-хубавите ми .бг домейни на едно място защото ще ми я оспамиш.
Направо ме е страх да си пусна темата с най-хубавите ми .бг домейни на едно място защото ще ми я оспамиш.
За сметка на това, Вие ни забавлявате с покъртително незнаниеНяма, просто тук никой не ме мотивира със знание.
“Това, което правиш се нарича СПАМ, домейните ми никога няма да бъдат отнети защото съм първи по време и първи по право.” - DataAddictedКиров, защо домейнът Ви HAT.BG все още не е продаден?
Не, просто надуват пак балони, това е истината Май някой се е бая позабатачил с домейни
Нали се сещаш кви домейни ти бех дал да видиш, перфектни, свободни за рег.. такива дет датата ще оди постоянно в ерекция ахаахах
Е браво, супер си! Почвам да си разплитам чорапите, ей сегичка
Автора ОТДАВНА се моли да се разкараш...ама нема кой да чуе!
Може ли да редирекнеш към predpriemach.com?Няма нужда, виж какво си имам: KONTEINERI.COM
Няма никакво значение на кой е. Темата е негова. Освен това, не виждам връзката на умрелите ти контеЙнери с лизинга... тоест ти си спамера в случая, и не само в случая Освен това, така яко си се наакал в тази тема + ОТКРОВЕНА ЛЪЖА, че верно трее си опериран, за да продължаваш да пишеш Също така, не ми пиши на ВИЕ, защото разкриваш факта, че си позьорЗабравихте ли, домейнът LIZING.BG не е негов!
Извинение за? Твоите контакти не ме вълнуват. Ще докажеш ли че konteineri.com е твой, както твърдиш или освен спамаджия си и скамаджия?
Пратен е да си почине малко и да го пусне малко жегата, че нещо не му понася. Голяма модерация тук с неговото присъствие.Извинение за? Твоите контакти не ме вълнуват. Ще докажеш ли че konteineri.com е твой, както твърдиш или освен спамаджия си и скамаджия?
Tеее, тамън тръгна лафаПратен е да си почине малко и да го пусне малко жегата, че нещо не му понася. Голяма модерация тук с неговото присъствие.