starlordbg
Member
В крайна сметка, най-важното е да имат трафик, конверсии и продажби.Грешно е, този домейн няма никаква стойност. Изборът как да си похарчиш парите е единствено твой.
В крайна сметка, най-важното е да имат трафик, конверсии и продажби.Грешно е, този домейн няма никаква стойност. Изборът как да си похарчиш парите е единствено твой.
Абе що си не гледаш живота и това, което тебе те влече?Грешно е, този домейн няма никаква стойност. Изборът как да си похарчиш парите е единствено твой.
Нямаш нужното юридическо образование, и тълкуваш погрешно абсолютно всичко.Абе що си не гледаш живота и това, което тебе те влече?
Поредния сухар дето си вре носа в Г_за. Като не ти е оферта на тебе подминаваш.
Зор да покажем колко сме компетентни, знаещи, критични и тн.
Бахти комплексарската история
Надявам се някога да ми станеш клиент по Интернет Право, само 2-ки ще ти пиша!Пхаха хаха.... Айде сега, моето образование е наред и тълкуването ми.
Няма как да се тълкува друго яче човек мрънка и даващ оценката си без никой да го е питал.
Както казах...... Комплексарщина
Аз, от известно време, го забелязвам това. На пръв поглед, човек професионалист, разбиращ си от работата и т.н. обаче е страшен комплексар и по-скоро пречи и дразни от колкото да помага. Не визирам никого конкретно.Абе що си не гледаш живота и това, което тебе те влече?
Поредния сухар дето си вре носа в Г_за. Като не ти е оферта на тебе подминаваш.
Зор да покажем колко сме компетентни, знаещи, критични и тн.
Бахти комплексарската история
Аз, от известно време, го забелязвам това. На пръв поглед, човек професионалист, разбиращ си от работата и т.н. обаче е страшен комплексар и по-скоро пречи и дразни от колкото да помага. Не визирам никого конкретно.
Погледни си всички постове като коментари в темите. Даже не си правиш труда да се из кажеш от свое име, а правиш копи-пейст от уикипедия и тн.Нямаш нужното юридическо образование, и тълкуваш погрешно абсолютно всичко.
Нямаш необходимия речник да ме обориш юридически.Погледни си всички постове като коментари в темите. Даже не си правиш труда да се из кажеш от свое име, а правиш копи-пейст от уикипедия и тн.
Е гледам няква девойда пише статии, естествено ти връхлиташ с контра въпрос "ама фактури давате ли", посло копи пейст що е то фактура от уикипедия все едно тука хората са малоумники.
Усмихни се, подмини и си гледай интересите вместо да се обясняваш кат девица без някой да те пита
Ама нали неговите домейни са обречени, а не твоите. Кво ти пука?Напротив, домейните ти са обречени на неуспех. Пазарът се преориентира вече към .EU / .COM
Кое е юридическо тука бе човек, дръж се естествено хахаНямаш необходимия речник да ме обориш юридически.
Това, което правиш се нарича СПАМ!Кое е юридическо тука бе човек, дръж се естествено хаха
Това, което правиш се нарича СПАМ!@ST-1 откажи се. Тоя е брат на @IvanKirov
Това, което правиш се нарича СПАМ!
Това, не е чат. Трябва да спреш!Това, което правиш ти се нарича сРам за това, което наричаме мъжко поведение!
Поредната досадна лелка дето няма кой да я оправя!
Ще правя квото си искам, и виж колко поста имаш ти и колко аз по тая тема лелчеТова, не е чат. Трябва да спреш!
Системата ми обажда, че си ме споменал. Зарад кучкойновете ли си ми толкова лют? Спокойно де, той Мъски ще пъмпне всичките подред, след 10 000 цикъла догито пак ще стане почти долар, и ще се измъкнеш сух, поне загуби да нямаш.@ST-1 откажи се. Тоя е брат на @IvanKirov