От: Продавам сайт за филми
млад и зелен си да ти кажа... топхост ... какъв им е проблема- изкарват доста пари потдържат 20 човека персонал - ЗНАЧИ ИЗКАРВАТ ДОБРЕ
може да не са доволни клиентите от тях ама пука им на тях нали печелят
разбираш ли! Виж тук има едни които обещават отстъпки облужване качество ... и какво - могат л ида се мерят по печалби на топхост? - могат чушки
щом потдържат тоя сайт топхост - fastbg.net - значи печелят от него СМЯТАЙ !!! ТИ БИ ЛИ СТАНАЛ КЛИЕНТ - НА ТАКИВА ОФЕРТИ
- не нали ама явно имат ... да ти кажа щото изкарват плащат заплати искарват пари доволно
А за държанието ми извинявай но аз няма да кажа прд клиента ей миризливец измий си зъбите ... случвало се е всъщност но рядко и то при нетърпими ситуации
ти представяш ли си да влезе някой ве магазина ти и да смърди такаче хората да се отдръпват
и тоя същия да те пита 10 минути за нещо което струва 5 лева и ти да го търпиш с простотията и аромата му - ТОЯ АКО ИСКА УВАЖЕНИЕ - ПЪРВО ДА НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ДА ВДЪХВА РЕСПЕКТ НЕ ДА ГО ГЛЕДАШ С ПОГНУСА ...
Предиии мноого време и аз мислех като теб - в началото и аз се мазнех четкосвах надявах се на редовни клиенти отнасях се към тях като ВИП - и ми писна накрая щото те колкото поовече си отваряш гъза - те толкова повече натискат искат и топките да вкарат - айде стига толкова мерси и бегай !!! или да дойде някой мизерник и да ти говори до теб какво и как му има на компютъра а устата му смърди все едно е ял уебмастърски чорапи... за какво да го търпя за 20 лева?
Явно незнаеш каква паплач са клиентите които мислят че като си купят нещо от теб и си им длъжен .. да ама не са познали
ПО ТОВА ВРЕМЕ НА ВЕЧЕРТА СЕ ОТДАВАМ НА СЛОВОРАЗХИЩЕНИЯ - СОРИ ЗА ДЪЛГИТЕ ПОСТОВЕ
И ПАК ТИ КАЗВАМ ВЕРНИ КЛИЕНТИ НЯМА!!! - ТИ СИ ТЪРГОВЕЦ ТЕ СА КЛИЕНТИ ! - ТОВА Е !!! ти си хишника те са ти жертвите - ТОВА НЕ ТИ Е СОЦИАЛИЗЪМ - тъпите копелета сами си избраха да живеят в капиталистически строй нали - какво да ги мисля тогава
ВСЯКА РЕКЛАМА Е ИЗМАМА!!! ВСЯКА ПРОДАЖБА Е ИЗМАМА!!! ВСИЧКО Е ИЗМАМА!!!
Или ще кажеш че не съм прав а?
перилните препарати мият чините без търкане
праха за пране маха петна без пране
шампоана с едно измиване ти изправя косата и я прави мека и гладка - айде бе ...
или кренвиршите ги правят от месо ? АЙДЕ БЕ !!!
а кифтаците от какво са мамка им - всички да пукнат дано !
недей че ми пада пердето като се замисля
а ти ми говоришп за верни клиенти
НЕМОЖЕ ЖЕРТВАТА ДА Е ВЯРНА НА КАСАПИНА!!!
Имам толкова редовни клиенти че не им знам бройката
разбира се яако те намерят нещо по добро от мен - няма да се замислят преди да ме заебат - АЗ СЪЩО НЕ МИСЛЯ ЗА ТЯХ
пито платено - като могат да си намерят по добро място това е !
мислиш като лапе прочело нещо и подочуло от някъде нещо - спри да четеш тъпи блогове а погледни реално на нещата