vkk1 каза:Моят сайт няма нищо общо с това, което си ми пратил като линк.
Добре, сподели с който искаш, за теб специално офертата не важи повече.
strana каза:http://dademo.gripsell.com/livedeals/Sydney , примерно.
Но пак не разбрах защо се отклоняваме и защо се бавиме. Каза цена, аз ти я плащам (като имах само един въпрос за език), а ти почваш да ми обясняваш колко ми било изгодно, че трябва да чакам докато се насъберат 10 или 100 човека и т.н. Ами аз, щом се налага да чакам тези 10 човека, в един момент ще им напиша да си поделим скрипта на 10 и ще ми излезе 20 лева.
vkk1 каза:Други подобни скриптове? С база данни?
strana каза:Е, сега ако почнем да си обясняваме какво се получава за "никакви пари" ще стане дълга и широка... Разработен и широкоизвестен агрегатор с лайфтайм-подръжка в момента се продава за $150. Има и десетина безплатни агрегатора за групово пазаруване, но са на по-ниско ниво.
В случая ми е изгодно, че почти няма да се налага да инсталирам или да настройвам системата, само ми трябва да променя езика и източниците, а не защото няма други добри скриптове, при които няма да купувам котка в чувал и да се чудя дали няма да се бъгне или дали ще издържи по-голямо натоварване.
BTW, не ми отговори за езиковия файл.
Поздрави
vkk1 каза:А би трябвало, това е сериозна система за никакви пари
Нека само да се посъберат повече хора евентуално за продажба, да прехвърлям наведнъж, че е много работа. То не е само дъмп, то са снимки, чудо ...
strana каза:Значи ще го купя без да се радвам
vkk1 каза:За 150 няма никакъв начин да стане.
strana каза:Здравей,
Прати ми дъмпа (файловете и sql) на мейл [email protected] и посочи как да ти преведа паричките.
Интересува ме само дали има езиков файл (тъй като смятам да го ползвам за друг пазар).
P.S. Ако съм първи от този форум, то бих се радвал, ако ми продадеш системата за 150лв. (за сефтето)
Поздрави
Да, и? Кое е неточното? Както написах горе, спирам продажбата до намеса на модератор, който да прецени има ли нужда форума от такива хора, които съвсем публично обявяват намерение за кражба на труда на някого. За негативните репутации и трейдъри, които реши да ми нашляпаш - няма да говорим - нека прецени модераторът.
На колко хора ще бъде продадена системата максимум?
Колко такива каталози има или ще се появят? А как се отразява това на посещенията и индексирането?
Не е точно така.
Исках да прехвърлям наведнъж, защото трябва да направя промени по имената на линковете, в head, име на сайта според домейна, description, вътре по alt таговете и
т.н. - за да не се получи дублирано съдържание и да не ги индексира и после да ме псуват. И като е поотделно, няма как да помня къде какво съм сложил.
Само че работата винаги е - "направи добро, изяж лайно".
Така или иначе - темата е приключена поне от моя страна.