Иване, ако искаш ,тея 240 ги дай на мен ,да ти разработи малко Укриваните знания 6 или 8 беше,като ти споделям в твойта група,не че не е пълна със статии от моят сайт , ма няма да казваме на никой,важното е да надуваш врата тук![]()
Иване, ако искаш ,тея 240 ги дай на мен ,да ти разработи малко Укриваните знания 6 или 8 беше,като ти споделям в твойта група,не че не е пълна със статии от моят сайт , ма няма да казваме на никой,важното е да надуваш врата тук![]()
Нямаш никакъв шанс да влезеш в групата на ИванИване, ако искаш ,тея 240 ги дай на мен ,да ти разработи малко Укриваните знания 6 или 8 беше,като ти споделям в твойта група,не че не е пълна със статии от моят сайт , ма няма да казваме на никой,важното е да надуваш врата тук![]()
Абе вдигам на 269лв, па ши виим.Нека да са 240? Мирослав ще се зарадва))))))
Нямаш никакъв шанс да влезеш в групата на ИванИ никога не си влизал
![]()
Иване ...ти даже не можеш да си измислиш уникално име на групичката ти с нулев рийч.Освен да смучеш балъците за 10 лева абонамент в няква умряла група не виждам продуктивност в теб и то да смучеш е силно казано ,щот си толко умен,че измисли да създадеш група в ФБ...евала ,сигурно само ти и още един в целият свят сте се сетили да зарибявате бал@ците .За умрелия ти сайт няма да говорим ,дето зарежда на 2 години веднъж....Абе вдигам на 269лв, па ши виим.
Киров инвест гоуп.....звучи все едно никой не знаем ква шм@тка си хаха Направо ми идва да си поръчам ...две кифтетаАбе вдигам на 269лв, па ши виим.
Нещо си trigger-на май май. Успех с новинарката. Това е последния ми бид в темата хехе.Киров инвест гоуп.....звучи все едно никой не знаем ква шм@тка си хаха Направо ми идва да си поръчам ...две кифтета
До тук ли ти стигнаха силичките?...ааа добреНещо си trigger-на май май. Успех с новинарката. Това е последния ми бид в темата хехе.
Ако искаш сега провери позамрялата страница(по твоите думи) дали не избухна а работещата дали не си даде почивка...и така ще бъде 5-6 месеца....само ей така да си знаеш за в бъдещеКолега няма лошо ,че продаваш, ама да ти кажа тука доста хора се занимават с твоята дейнсот и повярвай ми никой няма да се върже ,че тези приходи са ти само от споделянето в една адктивна страница , една позамряла страница и две умрели вече групи.
Не е ок да да се вкарват хора в заблуждение. Най-малкото пускаш постове и в други страници или групи , които може да не са твои![]()