Иване, ако искаш ,тея 240 ги дай на мен ,да ти разработи малко Укриваните знания 6 или 8 беше,като ти споделям в твойта група,не че не е пълна със статии от моят сайт , ма няма да казваме на никой,важното е да надуваш врата тук
Иване, ако искаш ,тея 240 ги дай на мен ,да ти разработи малко Укриваните знания 6 или 8 беше,като ти споделям в твойта група,не че не е пълна със статии от моят сайт , ма няма да казваме на никой,важното е да надуваш врата тук
Нямаш никакъв шанс да влезеш в групата на Иван И никога не си влизалИване, ако искаш ,тея 240 ги дай на мен ,да ти разработи малко Укриваните знания 6 или 8 беше,като ти споделям в твойта група,не че не е пълна със статии от моят сайт , ма няма да казваме на никой,важното е да надуваш врата тук
Абе вдигам на 269лв, па ши виим.Нека да са 240? Мирослав ще се зарадва ))))))
Нямаш никакъв шанс да влезеш в групата на Иван И никога не си влизал
Иване ...ти даже не можеш да си измислиш уникално име на групичката ти с нулев рийч.Освен да смучеш балъците за 10 лева абонамент в няква умряла група не виждам продуктивност в теб и то да смучеш е силно казано ,щот си толко умен,че измисли да създадеш група в ФБ...евала ,сигурно само ти и още един в целият свят сте се сетили да зарибявате бал@ците .За умрелия ти сайт няма да говорим ,дето зарежда на 2 години веднъж.... но пък той ти е като хоби...налеееАбе вдигам на 269лв, па ши виим.
Киров инвест гоуп.....звучи все едно никой не знаем ква шм@тка си хаха Направо ми идва да си поръчам ...две кифтетаАбе вдигам на 269лв, па ши виим.
Нещо си trigger-на май май. Успех с новинарката. Това е последния ми бид в темата хехе.Киров инвест гоуп.....звучи все едно никой не знаем ква шм@тка си хаха Направо ми идва да си поръчам ...две кифтета
До тук ли ти стигнаха силичките?...ааа добре Явно трябва да съм по упорит за да разкарам инвИститУрити груп като теб....Нещо си trigger-на май май. Успех с новинарката. Това е последния ми бид в темата хехе.
Ако искаш сега провери позамрялата страница(по твоите думи) дали не избухна а работещата дали не си даде почивка...и така ще бъде 5-6 месеца....само ей така да си знаеш за в бъдещеКолега няма лошо ,че продаваш, ама да ти кажа тука доста хора се занимават с твоята дейнсот и повярвай ми никой няма да се върже ,че тези приходи са ти само от споделянето в една адктивна страница , една позамряла страница и две умрели вече групи.
Не е ок да да се вкарват хора в заблуждение. Най-малкото пускаш постове и в други страници или групи , които може да не са твои