Чак пък всичко да е твое ;] http://www.sharebg.net/ Поне фавиконката да беше сменил.
Скрипта не е занулен поне на sharebg, но дизайна е скраднат, първоначално беше на лицето visi0n, от когото го купих едно време в един форум и се роди сайта sharebg, след което го продадах на потребител от този форум.Да не се окаже накрая че се продава занулен скрипт качен безплатно в някой форум ?
Скрипта не е занулен поне на sharebg, но дизайна е скраднат, първоначално беше на лицето visi0n, от когото го купих едно време в един форум и се роди сайта sharebg, след което го продадах на потребител от този форум.
а бе тоя сайт и по точно системата е правена от мен, дизайна не е мой, както каза Amigo0o дизайна е на един човек visi0n преди доста време го бях купил от един форум bg-be.... ако се сещате няма кой да претендира за права над нищо, системата е авторска, но нямам никакво авторско право над нея, дори още я имам на компютара си но немисля да я продавам, затова несе притеснявай, както споменах и дизайна не е с авторско право затова ако си решил да си правиш сайт можеш да я купиш системата и базата данни без да се притесняваш от нищо