Продавам Ваучери за Facebook
Здравейте,
продавам Facebook AD ваучери на стойност 50$
ПРОМОЦИЯ НА ВАУЧЕРИТЕ ЗА ФЕЙСБУК
Поръчки до 10 ваучера:
- Цена: 6$ за ваучер СТАРА ЦЕНА: 8$
Поръчки над 10 ваучера:
- Цена: 5,5$ за ваучерСТАРА ЦЕНА: 6,5$
Поръчки над 100 ваучера:
- Цена: 4,5$ за ваучер
Начин на плащане: PayPal, Банков превод, Epay.bg
За контакти и поръчки: E-mail: [email protected] или ЛС или Skype: adwords.voucher
--------------------------------------------------------------------------------
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (FAQ)
1. Нужна ли ми е кредитна/дебитна карта, за да активирам ваучер ?
- За да бъде активиран ваучер е нужна кредитна/дебитна карта или PayPal акаунт.
2. Каква е таксата за създаване на рекламен профил?
- Таксата, която Facebook взема е в размер на 1,01$. Тези пари автоматично ще бъдат изтеглени от вашата кредитна/дебитна карта или PayPal акаунт.
3. Мога ли да заредя нов ваучер в стар рекламен профил ?
- НЕ, ваучерите могат да се използват само в нови рекламни профили, не по-стари от 14дни.
4. Има ли разлика между рекламен профил и фейсбук профил?
- ДА, има разлика! Рекламните профили се създават от тук: http://www.facebook.com/advertising/
5.Мога ли да използвам повече от един ваучер в един и същ рекламен профил?
- НЕ, не можете. За да използвате повече от един ваучер ще са ви нужни и повече рекламни профили, следователно и повече кредитни/дебитни карти или PayPal акаунти.
6. Мога ли да рекламирам един и същ сайт/група с повече от един ваучер?
- ДА, може!
7. Нямам повече кредитни или дебитни карти, а искам да използвам още ваучери!?
- Тогава се свържете с мен, мога да ви предложа изгодно виртуални кредитни карти, които имат валидност 1 година.
При всякакви други въпроси, можете да се свържете с мен на E-mail: [email protected] или ЛС или Skype: adwords.voucher
--------------------------------------------------------------------------------
За контакти и поръчки: E-mail: [email protected] или ЛС или Skype: adwords.voucher
Здравейте,
продавам Facebook AD ваучери на стойност 50$
ПРОМОЦИЯ НА ВАУЧЕРИТЕ ЗА ФЕЙСБУК
Поръчки до 10 ваучера:
- Цена: 6$ за ваучер СТАРА ЦЕНА: 8$
Поръчки над 10 ваучера:
- Цена: 5,5$ за ваучерСТАРА ЦЕНА: 6,5$
Поръчки над 100 ваучера:
- Цена: 4,5$ за ваучер
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (FAQ)
1. Нужна ли ми е кредитна/дебитна карта, за да активирам ваучер ?
- За да бъде активиран ваучер е нужна кредитна/дебитна карта или PayPal акаунт.
2. Каква е таксата за създаване на рекламен профил?
- Таксата, която Facebook взема е в размер на 1,01$. Тези пари автоматично ще бъдат изтеглени от вашата кредитна/дебитна карта или PayPal акаунт.
3. Мога ли да заредя нов ваучер в стар рекламен профил ?
- НЕ, ваучерите могат да се използват само в нови рекламни профили, не по-стари от 14дни.
4. Има ли разлика между рекламен профил и фейсбук профил?
- ДА, има разлика! Рекламните профили се създават от тук: http://www.facebook.com/advertising/
5.Мога ли да използвам повече от един ваучер в един и същ рекламен профил?
- НЕ, не можете. За да използвате повече от един ваучер ще са ви нужни и повече рекламни профили, следователно и повече кредитни/дебитни карти или PayPal акаунти.
6. Мога ли да рекламирам един и същ сайт/група с повече от един ваучер?
- ДА, може!
7. Нямам повече кредитни или дебитни карти, а искам да използвам още ваучери!?
- Тогава се свържете с мен, мога да ви предложа изгодно виртуални кредитни карти, които имат валидност 1 година.
При всякакви други въпроси, можете да се свържете с мен на E-mail: [email protected] или ЛС или Skype: adwords.voucher
Последно редактирано: