Продавам obiava.eu Продадено

pepo_999

Well-Known Member
Попадна ми домейна obiava.eu с първа регистрация далечната 2007 година

През годините е бил сайт за обяви, има останали параметри PA 9 / DA 7 , SDR12 , Backlinks184

Не ми се занимава, ако някой иска да си прави сайт за обяви да пусне оферта

Попадна ми домейна obiava.eu с първа регистрация далечната 2007 година

През годините е бил сайт за обяви, има останали параметри PA 9 / DA 7 , SDR12 , Backlinks184

Не ми се занимава, ако някой иска да си прави сайт за обяви да пусне оферта
Здравей, Пеп.

Знаеш ли, че потребител на този форум с име (SEO) - https://www.predpriemach.com/members/seo.6431/ продава OBIAVI.EU

Ако се чуете/пишете, бихте могли да направите много добра двойна оферта за OBIAVA.EU и OBIAVI.EU

Това е пощата на SEO потребителят на този форум, проверява я всеки ден.

Пиши му, ако искаш да направите нещо красиво, като оферта: [email protected]

Просто предложи хубав процент на DataAddicted, ако той успее да продаде домейна за 500-1000 евра.

Или му го предложи за 300 евра, пък той да си го продава за 1000....

то ако тези оценки са реални той ще го лапне веднага, а по тази линия и оценки явно имам сайтове и домейни за хиляди доларес

Оценките са реални, от теб зависи монетизацията на всеки проект съобразена с минало, настояще и бъдеще време.

Е тва не са никакви оценки.. Просто НЯКОЙ е пуснал НЕЩО на НЯКАКВА цена.. Това не е нито реален пазар, нито реална цена..а пък за седо изобщо да не говоря :) Там мое си пуснеш нещо и вероятността да пукнеш, преди да се продаде, е бая голяма ахахах

Датата, ако верно е толкоз домайн-светьо, на негово място бих направил едно читаво фирме, посредническо, и започвам яката успивация навред и навсекъде.. продажби само над 500 евра и минимални комисионни започващи от 30$ нагоре :) ;)

Момчета, нека да не изкривяваме темата, ще говоря по същество.

1. Публикацията на Obiava.ru бе свързана с това, че винаги има шанс цената на даден домейн да бъде по-висока от 50лв.

2. Причината да обвържа двата домейна Obiava.eu и Obiavi.eu, е че вие създавате невероятно силен бранд, с изключителни възможности за покритие в страната.

3. Защо се опитвате да продавате веднага?

4. До madgooglebot, не се занимавам на дребно, ако някой има желание -> PLODOVE.COM :)

2. Причината да обвържа двата домейна Obiava.eu и Obiavi.eu, е че вие създавате невероятно силен бранд, с изключителни възможности за покритие в страната.

4. До madgooglebot, не се занимавам на дребно, ако някой има желание -> PLODOVE.COM :)
Ебаваш са, нали?

Момчета, нека да не изкривяваме темата, ще говоря по същество.

1. Публикацията на Obiava.ru бе свързана с това, че винаги има шанс цената на даден домейн да бъде по-висока от 50лв.

3. Защо се опитвате да продавате веднага?

Как е листнат домейна? Имам няколко за продажба, които искам да листна по такъв начин, да се показва че е за продан като избереш адреса.

madgooglebot, не се занимавам на дребно, ако някой има желание -> PLODOVE.COM :)
На едро, в смисъл "много" домейни или "гоУеми" домейни :)
Който разбира от домейни и се счита за маркетингов сЦепялист, още повече след тези изказвания за ТЕЗИ домейни, би трябвало да може да работи с всякакви домейни, еле па с текива резачки.. Защо отказваш домейн за 50лв, нали е "на ултра оферта" ?

Горе