Здравей, Пеп.Попадна ми домейна obiava.eu с първа регистрация далечната 2007 година
През годините е бил сайт за обяви, има останали параметри PA 9 / DA 7 , SDR12 , Backlinks184
Не ми се занимава, ако някой иска да си прави сайт за обяви да пусне оферта
Как определеи цената от 50лв? Имаш нужда от бързи пари или просто не ти се чака?Ще метна една цена от 50 лева пък някой дано се престраши
Ебаваш са, нали?2. Причината да обвържа двата домейна Obiava.eu и Obiavi.eu, е че вие създавате невероятно силен бранд, с изключителни възможности за покритие в страната.
4. До madgooglebot, не се занимавам на дребно, ако някой има желание -> PLODOVE.COM
Как е листнат домейна? Имам няколко за продажба, които искам да листна по такъв начин, да се показва че е за продан като избереш адреса.Момчета, нека да не изкривяваме темата, ще говоря по същество.
1. Публикацията на Obiava.ru бе свързана с това, че винаги има шанс цената на даден домейн да бъде по-висока от 50лв.
2. Причината да обвържа двата домейна Obiava.eu и Obiavi.eu, е че вие създавате невероятно силен бранд, с изключителни възможности за покритие в страната.
3. Защо се опитвате да продавате веднага?
4. До madgooglebot, не се занимавам на дребно, ако някой има желание -> PLODOVE.COM
На едро, в смисъл "много" домейни или "гоУеми" домейниmadgooglebot, не се занимавам на дребно, ако някой има желание -> PLODOVE.COM
Не се “ебавам” KOLBASI.COM, който има желание.Ебаваш са, нали?